Het laatste showbizz nieuws

Peter Gillis, Shownieuws

Gruweldaad bij graf moeder Peter Gillis: Neemt ongekende maatregelen


peter

In een schokkende wending heeft Peter Gillis bekend van het realityprogramma ‘Massa is Kassa’ te maken gehad met een hartverscheurend incident: het graf van zijn moeder werd onteerd. Een onbekende had niet alleen beledigende teksten achtergelaten maar ook een kostbare vaas met tweehonderd rozen gestolen. Dit heeft de realityster ertoe aangezet om op een unieke wijze actie te ondernemen.

Eerder dit jaar deelde een zichtbaar aangeslagen Gillis een foto op sociale media waarop te zien was hoe iemand het graf van zijn ouders had beschadigd met de woorden ‘stop tv’. “Boos en verdrietig dat iemand het in zijn hoofd haalt om het graf van mijn moeder te vernielen,” uitte Peter zijn frustratie. “Dit doet mij pijn; een rustplaats moet je altijd met respect behandelen.”

Als reactie op de vernieling en diefstal heeft Peter besloten het graf op een speciale manier te laten reinigen, een proces dat hij deelt in een aankomende aflevering van zijn programma. “Jullie weten hoe belangrijk mijn moeder altijd voor mij is geweest en dat ik diep van binnen ook wat spiritueel ben. Daarom heb ik gekozen voor een bijzondere reiniging van haar graf,” legde Gillis uit.

Tegelijkertijd kampen de vakantieparken van Gillis met eigen problemen. Na zijn besluit om afstand te doen van zijn Nederlandse parken, ligt nu ook zijn Belgische park Parelstrand onder vuur. Op Tripadvisor wordt dit park beschreven als een ‘horrorplek’. “Als je in een asielcentrum wil verblijven een aanrader!” en “Nooit kom ik hier terug. Als vrouw heb ik me hier nooit veilig gevoeld,” zijn enkele van de harde woorden van bezoekers.

Hieronder de beelden:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Of het graf van de moeder van Peter Gillis is of van mijn moeder…,zoiets is erg min en doe je niet! ! !🤬

Grafschennis is de laagste vorm van een misdaad. Daar moet eigenlijk de zwaarste straf op staan. Als de dader(s) gepakt wordt of worden, zal er wel weer een taakstraf van 20 uur uitrollen. In dit land mag zowat alles. Daarom is dit land zo aantrekkelijk voor criminelen.
Als je er genoegen in schept om iemands graf te vernielen, hoe slecht die persoon ook was, dan hoor je niet op deze planeet thuis.

Je hebt helemaal gelijk Kees ,erg genoeg!