Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Ilse de Lange doet schokkende onthulling aan tafel bij Beau


ilse

In de beslotenheid van popzaal Nobel in Leiden vond op een kille dinsdag in november een geheime Eurovisie-auditie plaats die bedoeld was om ver weg van het publieke oog te blijven. Onder de kandidaten bevond zich niemand minder dan Ilse de Lange die na een eerdere glansrijke deelname opnieuw hoopte Nederland te vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival. Maar wat een stille comeback had moeten zijn, veranderde in een publiek spektakel toen details van de auditie uitlekten via Het Parool.

De auditiedag, gehuld in mysterie en geheimhoudingsverklaringen zag vijf potentiële deelnemers hun kunsten vertonen met Ilse als een van de grote namen. “Het selectieproces is normaal een interne aangelegenheid. Voor sommigen kan het onthullen van hun deelname echt pijnlijk zijn,” aldus Het Parool.

Ondanks haar status en eerdere successen werd Ilse’s nieuwste song als te complex en ontoegankelijk voor het Eurovisiepubliek bevonden. Dit oordeel gedeeld in de vertrouwelijke kring van de selectiecommissie werd onbedoeld voer voor de media. “Het was echt niet de bedoeling dat dit uitlekte. Ik baal enorm en vrees voor de impact die dit kan hebben op toekomstige deelnames,” onthulde een teleurgestelde Ilse aan tafel bij Beau.

De onthulling heeft een zichtbaar effect op Ilse, die zich in een kwetsbare positie bevond door de rigide en publieke aard van de audities. “Als ik had geweten dat dit publiek zou worden, had ik misschien niet eens meegedaan. Het is moeilijk voor gevestigde artiesten om zich op deze manier bloot te geven,” legde ze uit, een sentiment dat door gastheer Beau van Erven Dorens werd begrepen en gedeeld.

De vraag rijst nu of dit incident andere grote namen zal afschrikken om zich in de toekomst aan te melden voor het Eurovisie Songfestival. “Ik ben waarschijnlijk een van de weinige gevestigde artiesten die zich nog op deze manier durft in te zetten. Ik betwijfel of anderen dit pad willen volgen,” reflecteerde Ilse.

Zelfs met de steun van haar team en de geruststelling dat ze trots is op haar samenwerking met Joost blijft de pijn van het lek en de kritiek voelbaar. “Dat iemand dit gelekt heeft dat steekt. Er wordt veel gezegd over mijn liedje, dat is jammer. Ik baal daarvan,” sloot Ilse af terwijl ze de toekomst met gemengde gevoelens tegemoet ziet.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Vreselijke achterbakse vrouw met haar fake lach & walgelijke boerse accent.🤮🤮🤮 Vieze geldwolvin!

Laatst bewerkt op 4 maanden geleden door Daisy