Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Lil Kleine misdraagt zich weer, is helemaal niet afgekickt


Lil-Kleine

In de wereld van schitterende nachten en onvergetelijke feesten heeft rapper Lil’ Kleine opnieuw de aandacht naar zich toegetrokken. Dit keer niet vanwege een nieuwe hit, maar door een verrassend optreden in een nachtclub op Ibiza waar hij ondanks zijn recente belofte om een rustiger leven te leiden werd gespot.

Lil Kleine die recentelijk aan tafel bij Renze verklaarde dat hij zijn wilde levensstijl zou matigen om een betere band met zijn zoontje Lío te vormen lijkt toch moeite te hebben met het volledig achter zich laten van het nachtleven. Volgens een recente TikTok-video gepost door een gebruiker wiens moeder momenteel op Ibiza verblijft is de rapper allesbehalve aan het afkicken. De video ingezonden door een vrouw wiens moeder met vriendinnen het eiland onveilig maakt toont Lil Kleine in een levendige clubsetting compleet met sigaret en een verdacht uitziend drankje in de hand.

Het beeldmateriaal roept vragen op: Wat zit er in dat glas van Lil Kleine? Hoewel de kleur doet denken aan onschuldige limonade is het onwaarschijnlijk dat zoiets kinderlijks geschonken wordt in de hippe bars van Ibiza. In de video richt Lil Kleine zich met zijn karakteristieke hese stem tot de dochters van de feestende moeders: “Dit filmpje is speciaal voor jullie. Ik wou even zeggen dat ik van jullie hou,” zegt hij, gevolgd door het advies: “Doe je best op school. En misschien wel het allerbelangrijkste: luister altijd naar de grrrrote bazen,” waarmee hij verwijst naar de moeder en haar vriendinnen.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties