Na Lange Stilte: Marco Borsato gespot met nieuwe vriendin in de openbaarheid

Marco-Borsato

In de wereld van glitter en glamour is het soms stil waar je het niet verwacht. Marco Borsato ooit ÊÊn van Nederlands grootste popidolen lijkt van de radar verdwenen na de storm van controverse rondom The Voice. Maar afgelopen weekend heeft hij zich weer laten zien en wel in bijzonder charmant gezelschap.

“Ja, Marco Borsato heeft een onwijs gezellig weekend gehad leuk dat je het vraagt!” Met deze woorden begint het verhaal van een weekend dat de gemoederen flink bezig houdt. De zanger wiens carrière de laatste tijd meer in de schaduw staat dan in de spotlights werd gespot terwijl hij genoot op het water samen met een prachtige blonde dame aan zijn zijde.

Deze mysterieuze blondine is geen onbekende in de kringen rond Marco. Volgens ingewijden gaat het hier om niemand minder dan Denise Boekhoff een oude vlam van de zanger nog van vÃŗÃŗr zijn dagen met Leontine. Een juicekanaal wist hun handen te leggen op pikante beelden van het tweetal tijdens hun boottocht.

Het leven van Marco na het Voice-schandaal is grotendeels een mysterie. Zijn moeder verklapt dat hij zijn dagen voornamelijk doorbrengt met culinaire avonturen achter de barbecue en in de keuken. Maar wat gebeurt er als de rook om zijn hoofd is verdwenen en de laatste maaltijd verteerd? Deze recente ontwikkelingen suggereren dat Marco niet alleen zijn tijd tussen de potten en pannen doorbrengt.

Heeft Marco troost gevonden bij een oude liefde? Is dit een teken van een nieuwe start of slechts een tijdelijke terugval in vertrouwd gezelschap?

Deel deze juice!

Geschreven door Loes Smoezenpoes

Onze roddeldiva met een naam die net zo mysterieus klinkt als de verhalen die ze opduikelt. Met een talent om schandalen op te snuiven, heeft Loes het roddelcircuit meer kleur gegeven dan een lama op een rode loper. Als ze niet bezig is met het schrijven over de vermeende affaires van bn'ers, verzamelt Loes cactussen en kun je haar vinden in het park waar ze eenden voert met glutenvrije broodkruimels.

Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ojaaaa..welke gek gaat met zo’n serie-vreemdganger & jonge meisje gek!đŸ˜Ŧ🙄😜🙀