Het laatste showbizz nieuws

Frans Bauer, Shownieuws

Mariska Bauer neemt hele drastische maatregelen


frans_bauer

Mariska Bauer bekend als de hartelijke helft van het Bauer-powerkoppel heeft recent haar Instagramprofiel afgeschermd. Deze plotselinge verandering komt na een reeks kookvideo’s die zij op het platform deelde en die blijkbaar niet bij iedereen in de smaak vielen. Zou deze actie een direct gevolg zijn van de online terugslag die ze heeft ontvangen?

Sinds Mariska begon met het delen van haar culinaire avonturen op Instagram, kon iedereen haar kookkunsten bekijken. Maar nu, temidden van groeiende kritiek, heeft ze besloten haar profiel privé te maken. Frans Bauer haar steun en toeverlaat, heeft recent in een interview met het weekblad Weekend benadrukt hoe goed Mariska normaal gesproken omgaat met kritiek. “Maris kan er wel heel goed mee omgaan, hoor,” verzekerde hij, ondanks de ongezouten meningen die soms hun weg vinden naar hun online wereld.

Volgens Frans is de kritiek geen reden voor Mariska om te stoppen met haar kookvideo’s. “Zolang ze het leuk vindt en dat is het allerbelangrijkste,” verklaarde hij. Hij benadrukte ook dat er geen commerciële motieven achter de video’s zitten; Mariska doet het puur voor haar plezier.

Tegelijkertijd ervaren de Bauers ook spanning in hun persoonlijke leven, zoals te zien is in hun realityserie ‘De Bauers – 20 Jaar Later’. Hun recente reis naar Rome werd gekenmerkt door enkele onvoorziene tegenslagen, waaronder slecht weer en technische problemen met een golfkarretje bedoeld om hen door de stad te gidsen.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties