Het laatste showbizz nieuws

Peter Gillis, Shownieuws

Vriendin van Peter Gillis heeft wel een hele aparte hobby


peter-gillis

Wendy van Hout blijkt een ware krachtpatser in het chaotische liefdesleven van Peter Gillis. Na de breuk met Nicol Kremers die niet zonder slag of stoot ging en de ex-geliefden zelfs voor de rechtbank bracht vanwege beschuldigingen van mishandeling heeft Peter nieuw geluk gevonden bij Wendy. Ze besloot ondanks de complexe voorgeschiedenis vol overgave voor een leven aan Peters zijde.

Voordat Wendy haar entree maakte in het leven van de multimiljonair runde zij al een succesvolle kledingzaak. Sinds haar relatie met Peter is haar zakelijke onderneming alleen maar gegroeid mede dankzij Peters onvermoeibare promotie van haar ‘kleertjes’. Wendy, echter, laat het daar niet bij. Zij zet haar zinnen op meer en grijpt elke kans om zichzelf te ontplooien.

In tegenstelling tot Nicol die voornamelijk bekend stond om haar rol naast Peter heeft Wendy een bruisende levenslust en een duidelijke visie voor haar eigen toekomst. Dit komt tot uiting in haar recente muzikale aspiraties. Wendy heeft zangles genomen en deze nieuwe vaardigheid wordt binnenkort tentoongesteld. Op 24 mei lanceert ze haar single ‘Meisje van de handel’, waarbij ze samenwerkte met de gerenommeerde Frank van Etten. De vooruitzichten zijn veelbelovend, en hoewel er altijd critici zullen zijn die hun neus ophalen voor haar muzikale talent, reageren de meesten enthousiast op haar debuut.

De reacties op Wendy’s muzikale debuut variëren van laaiend enthousiast tot sceptisch, maar één ding is zeker: ze laat zich door niets of niemand uit het veld slaan.

Hieronder de beelden:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Wendy doe je best maar zolang je niet onder mijn raam komt staan om te zingen vind ik het allang goed. 🎶