Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Glennis Grace verbitterd: Vrienden laten haar stikken na supermarktrel


glennis

Het leven van Glennis Grace kreeg een flinke knauw na haar confrontatie met een vakkenvuller in de Jumbo een incident dat heel Nederland schokte. Ook haar glinsterende vriendschap met Fred van Leer leek onherstelbaar beschadigd. Tijdens een openhartig gesprek in de talkshow ‘RealTalk’ lucht Glennis haar hart over deze roerige periode.

De nasleep van de supermarktrel was pijnlijk voor Glennis. Ze had gehoopt op steun van haar vrienden waaronder Fred die zij als een rots in de branding beschouwde. “Toen ik merkte dat heel Nederland me liet vallen, belde ik Fred in paniek”, vertelt Glennis. “Hij verzekerde me dat hij me nooit zou laten vallen, dat hij naast me zou staan letterlijk op het podium.”

Maar de teleurstelling kwam hard aan toen Fred’s beloftes als los zand door haar vingers glipten. “Ik voelde al een beetje twijfel, wetende dat hij ook zakelijke belangen heeft. En ja, binnen een week draaide alles om en liet hij me stikken”, vertelt ze met een mengeling van verdriet en bitterheid.

Het meest pijnlijke voor Glennis was het uitblijven van persoonlijke steun. Geen van haar zogenaamde vrienden kwam bij haar langs om haar te confronteren, te steunen of gewoon te vragen hoe het met haar ging. “Niemand kwam langs, niemand. Dat doet nog steeds pijn. Ik heb kerst met deze mensen gevierd, hun kinderen zien opgroeien en dan in mijn donkerste uur was er niemand”, onthult Glennis.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Zulke verwarden dienen medicatie te nemen.

De wolf in schaapskleren Glenda Batta herkauwt meer dan de gemiddelde geit… oud nieuws ! Overigens, ze mag blij zijn dat
nitwit Fred van Leer haar vriendje niet meer wil zijn , enge relnicht!