Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Crisis: Hoe Nikkie Plessen’s Mode-imperium op instorten staat


Nikkie-Plessen

In het glitterende wereldje van glitter en glamour waar Nikkie Plessen ooit als ster op TMF schitterde lijken donkere wolken zich nu boven haar imperium te verzamelen. Van mode-icoon tot mogelijk mode-mislukking, Nikkie’s modehuis NIKKIE ooit een kroonjuweel van de Nederlandse modewereld staat op wankelen. Met een geschat vermogen van 33 miljoen euro leek Nikkie op rozen te zitten, maar volgens de laatste roddels van Yvonne Coldeweijer zou het merk flink in de problemen zitten.

Waar de rekken van Nikkie’s winkels eens uitpuilden van de nieuwste mode hangen haar ontwerpen nu voor een appel en een ei in de uitverkoophallen. Kopers lijken de hoge prijskaartjes voor ‘fast fashion’ niet langer te slikken. Een jasje van een paar honderd euro dat na twee maanden al niet meer in is? De consument lijkt er klaar mee te zijn.

Het financiële plaatje achter de schermen lijkt al even somber. Volgens het zakenblad Quote zou er in 2022 nog een royale dividenduitkering van 4,5 miljoen euro zijn geweest bovenop een eerdere uitkering van 2,5 miljoen euro het jaar daarvoor. Ondertussen zou er een geldbloeding zijn die alleen gestopt kon worden door snel geld uit persoonlijke fondsen te trekken. Met slechts 5,2 miljoen euro aan liquide middelen over tegenover 12,8 miljoen het jaar ervoor lijkt het erop dat Nikkie’s financiën een riskante dans op het slappe koord uitvoeren.

Op social media waar Nikkie ooit triomfeerde als de ongekroonde koningin van de outfit posts lijken haar volgers haar nu de rug toe te keren. Waar ze ooit duizenden ‘likes’ verzamelde, blijken haar recente posts slechts een schamele paar honderd hartjes te krijgen. Met een engagement van slechts 0,1 procent – een schril contrast met het gemiddelde van 4 tot 5 procent – lijkt haar invloed snel af te nemen.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Truitjes in China bestellen,
komma één plaatsje naar rechts,
en dan 10x zo duur in de winkel hangen ?

Dat heet een Mode Imperium ?
Wat een giller zeg.
Eindelijk worden er een paar wakker in Nederland.

Vast uit de lokale kringloop.

Is haar gegund die omhooggevallen egoïstische luxepoes.
😬🤮🙄