Het laatste showbizz nieuws

Jutta Leerdam, Shownieuws

Jake Paul Manipuleert Jutta Leerdam met Emotionele Spelletjes


Jutta-Leerdam

Na maanden van romantische avonturen en onafscheidelijke momenten met Jake Paul en zijn trouwe viervoeter Thor, heeft Jutta Leerdam de harde realiteit van een internationale relatie onder ogen moeten zien. Terug op Nederlandse bodem worstelt ze met de afstand tot haar grote liefde en hun gezamenlijke viervoeter.

Terwijl Jutta haar professionele verplichtingen in Nederland hervat, blijft het gemis van Jake en Thor schrijnend. “Thor mist je,” plaatste Jake onlangs onder een Instagram-foto van Jutta, waarbij zij haar verdriet niet onder stoelen of banken stak met enkele sombere emoji’s.

Afgelopen weekend wakkerde Jake het vuurtje nog eens aan door een beeldschone foto van Thor op Instagram te plaatsen, waardoor Jutta’s hart opnieuw een sprongetje maakte. “Laat Thor mij niet in de val lokken”, grapte ze op haar Stories, duidelijk worstelend met de afstand tot haar harige vriend.

Het hartzeer beperkt zich niet enkel tot de liefdesperikelen. Onlangs deelde Jutta een zeer persoonlijk en krachtig moment met haar volgers. Tijdens Moederdag openbaarde zij dat haar moeder de harde strijd tegen slokdarmkanker heeft gewonnen. Met ontroerende foto’s eerde ze haar moeder: “Fijne Moederdag voor niet alleen de liefste, maar ook de sterkste moeder van de wereld… mijn moeder heeft stadium 3 van slokdarmkanker overwonnen.” Een zware onthulling die haar terugkeer nog emotioneler maakte.

Jutta’s leven is duidelijk een achtbaan van hoge pieken en diepe dalen. Terwijl ze navigeert tussen haar professionele successen en persoonlijke uitdagingen, blijft de vraag hoe deze schaatskoningin haar evenwicht zal bewaren in het licht van zoveel emoties.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Fijn nieuws voor je moeder en jou Jutta.
En hopelijk dat je weer snel bij Jake Paul en natuurlijk je sportieve carrière de topper die Je bent laat stralen.