Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Waylon heeft megaschuld en moet huis gedwongen verkopen


waylon

De financiële situatie van Waylon ooit een rotsvaste pilaar in de Nederlandse muziekscene wankelt onder een zware last van schulden, zo onthult de Privé. De 44-jarige zanger en partner van Bibi Breijman ziet zich gedwongen zijn luxe villa in Hilversum in alle stilte te verkopen hopend op discretie. “Hij heeft een enorme schuld, het gaat om een bedrag met zes nullen. Op zijn huis zit overwaarde. Om daarvan te profiteren is verkoop onvermijdelijk. Hij moet wel,” deelt een insider.

Voordat de pandemie de wereld in zijn greep had verdiende Waylon makkelijk één tot twee miljoen euro per jaar. Maar toen kwam corona en met het stilvallen van optredens en het sluiten van The Voice zag Waylon zijn inkomsten dramatisch kelderen. “Uiteraard heeft hij steun vanuit de regering gekregen zoals veel mensen, maar die moet je allemaal weer terugbetalen. Als dat deels al is uitgegeven, dan heb je een probleem,” onthult de bron.

De financiële klappen werden verergerd door persoonlijke schandalen en een dalende populariteit na het publiek bekend worden van Bibi’s vreemdgaan. Het verlies van het lucratieve contract als coach bij The Voice en het afketsen van een onderbroekendeal zetten Waylon verder onder druk. Zijn levensstijl inclusief een kostbare vakantie naar Indonesië van zo’n 25.000 euro hielp ook niet. “Waarschijnlijk heeft zijn boekhouder dit voorjaar aangegeven dat het zo niet langer kan,” meldt de bron.

Nu de villa, met een waarde van rond de 1,8 miljoen euro in de stille verkoop gaat blijft Waylon achter met meer vragen dan antwoorden over zijn toekomst. Zal de verkoop van het huis genoeg zijn om zijn financiële problemen op te lossen? En belangrijker nog, kan hij ooit weer opbouwen wat eens was? Alleen de tijd zal het leren.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

O nee..straks moet hij nog als een normaal mens bij een baas aan de slag!

Een aantal jaar 1 tot anderhalf miljoen verdienen en dan nu een fikse schuld h ebben .Dan heb je iets toch niet goed gedaan lijkt mij .

Hij is een losgeslagen gek die geen verantwoordelijkheid kent .. alleen maar feesten, zuipen, snuiven, vreemdgaan, kids maken & 💩 aan alles hebben.🤢😈

Hij had zoveel kunnen toeren met Calm After the Storm
Liedje van The Common Linnets.
Maar ja ook dat verklote die nog .

Darpt wilde hij ook, maar die geldwolvin wilde perse met haar vriend optreden ipv Waylon. Rotstreek van haar!

Exact Sita! Ik heb niks met Waylon, maar hoe zij hem direct gedumpt heeft na het songfestival om samen met vriendje te cashen is grofweg een naaistreek!🙄🤢😬

Laatst bewerkt op 3 maanden geleden door Yara

Zij wilde dat niet, hij wel, ze gebruikte hem puur voor het SF. Om vervolgens met partner op te gaan treden overal. Buitenland wilde het echte SF koppel dus velen wilden hun niet inhuren voor optredens. Gelukkig heeft zij daarmee ook veel geld misgelopen.
Karmaaaaa is a bitch voor zo’n achterbakse bitch.😉😝😹