Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Pijnlijk: Merel Ek’s neus zwaar beschadigd door camerabotsing


merel

De Haagse wandelgangen waren het toneel van een kleine chaos toen Pieter Omtzigt en Geert Wilders elkaar plotseling kruisten. Merel Ek van SBS 6 die afwisselend met Sam Hagens verslag deed van de politieke ontwikkelingen, bevond zich midden in de storm. In de uitzending van De Oranjezomer deed zij haar verhaal.

“Hier stond ik dan, gehurkt zoals Mufasa in The Lion King en ik probeerde nog een interview te houden,” legde Merel uit. Ze demonstreerde haar positie en de uitdagingen die kwamen kijken bij haar verslaggeving in zo’n drukke omgeving.

Toen de situatie escaleerde en Wilders onverwacht verscheen was het hek van de dam. “Ik ben gewoon weggelopen. Het werd te veel. En toen kreeg ik nog een camera tegen mijn neus,” vertelde Merel. Ze onthulde dat ze nog steeds last had van haar neus, wat medelijden wekte bij Rutger Castricum die aanwezig was in de studio.

“Kunnen we even inzoomen op die neus van Merel?” vroeg Hélène Hendriks grappend, waarop Merel snel reageerde dat ze geen close-up wilde. “Mijn make-up is nu ook niet bepaald camera-klaar,” grapte ze terug.

Jack van Gelder ook aanwezig merkte op dat zo’n klap langdurige gevolgen kon hebben. Hélène voegde daaraan toe: “Nu zullen mensen thuis alleen nog maar naar jouw neus kijken bij alles wat je zegt.”

Gelukkig voor Merel, de schade leek mee te vallen. “Ik was bang voor een blauwe plek die zou uitlopen naar mijn ogen, maar dat is gelukkig niet gebeurd.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ik heb de uitzending gezien maar om nu te spreken over
“Zwaar beschadigd”
Dat is ook wat overdreven.