Het laatste showbizz nieuws

Maxime Meiland, Shownieuws

Bouwstilstand bij Maxime Meiland: Gaat ze haar ouders wel volgen naar hun droomvilla?


maxime meiland

De bouw van de gloednieuwe Meiland-villa’s houdt de gemoederen flink bezig, vooral nu blijkt dat er rondom dochter Maxime’s toekomstige paleisje een opvallende stilte heerst. Waar de woning van Martien en Erica Meiland zienderogen vorm krijgt is van enige activiteit bij Maxime’s deel niets te merken, onthult weekblad Story.

In de bouwput van wat de Meilandjes hadden gedroomd als een familielandgoed is nu vooral onrust te bespeuren. Een ingewijde deelde met Story dat de villa van Martien en Erica op volle toeren wordt gebouwd, maar van de bouw bij Maxime die pal ernaast zou moeten verrijzen, is nog geen spade de grond in gegaan.

De reden? Maxime’s huidige woning, een miljoenenvilla in Noordwijk staat nog steeds te koop en de verkoop wil maar niet vlotten. “De markt is afgekoeld, en haar huis ligt aan een drukke weg, wat potentiële kopers afschrikt”, legt vastgoedexpert Harry Mens uit. Dit prachtige huis, geprijsd op een stevige 2.195.000 euro, vindt maar geen nieuwe eigenaar. “Twee jaar terug was het nog weggegaan voor de vraagprijs, maar tegenwoordig zijn kopers een stuk kieskeuriger”, voegt hij toe.

De vraag die nu op ieders lippen brandt: gaat Maxime wel verhuizen? De bouw van haar deel van het landgoed lijkt afhankelijk van de verkoop van haar huidige woning en zolang die niet doorgaat lijkt haar toekomst onzeker. Zal ze haar ouders volgen naar hun nieuwe paradijs of blijft ze gebonden aan Noordwijk door de onverkoopbare villa?

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ze had toch haar droomhuis gevonden? En ze zou er toch nooit meer weggaan? Dat huis laat haar niet meer gaan. 😅