Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

SBS zet zinnen op Harry Mens, nieuwe talkshow samen met Linda de Mol


mens

In de televisiewereld lijkt de tijd voor Harry Mens nog lang niet voorbij ondanks zijn respectabele leeftijd van 77 jaar. De ervaren presentator blijft de gemoederen bezighouden met zijn spraakmakende optredens in Vandaag Inside en de memorabele conflicten zoals de recente rel met Catherine Keyl over een satisfyer, die de nationale pers haalde.

Recentelijk is Harry benaderd door niemand minder dan de bazen van SBS 6, zo vertelde hij in een interview met het tijdschrift Story. “Ongeveer anderhalve maand geleden hebben ze me op de koffie gevraagd”, onthult Harry. De topmannen van SBS, Frans Klein en René Oosterman waren nieuwsgierig naar de looptijd van zijn contract bij RTL en polsten hem voor een mogelijke overgang naar hun zender.

Tijdens dit onderhoud kwamen er allerlei ideeën ter sprake, waaronder een opvallend voorstel van Harry zelf. “Ik grapte nog over een rol in Gooische Vrouwen als boze notaris, maar helaas waren die opnames al afgerond”, deelt Harry met een lach.

Niet afgeschrikt door dit misverstand, probeerden Klein en Oosterman verder te peilen naar Harry’s ambities. “Ze vroegen wat ik nog meer ambieerde en toen opperde ik voor de grap een zondagochtendtalkshow met niemand minder dan Linda de Mol.”

Hoewel het onzeker is hoe dit voorstel bij SBS 6 is ontvangen, bleef Harry realistisch. “Maar laten we eerlijk zijn, ik zit goed bij RTL”, concludeert hij. Harry heeft nog een jaarcontract dat waarschijnlijk verlengd zal worden, waardoor zijn loyaliteit bij RTL blijft liggen.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties