Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Dries Roelvink verrast Fans: Komt in onderbroek opdagen bij concert


Dries-Roelvink3

De onvergetelijke gele zwembroek die Dries Roelvink ooit tot een landelijke sensatie maakte, blijft de koppen halen. Ondanks zijn frequente verzuchtingen dat de zwembroek hem typecastte heeft hij, tot groot genoegen van zijn fans besloten deze opnieuw aan te trekken voor een spectaculair optreden met de Toppers.

In een wereld waarin nostalgie goud waard is heeft Dries Roelvink besloten om nog eenmaal zijn iconische gele zwembroek aan te trekken. Tijdens een bruisend concert met de Toppers in een volgepakte ArenA liet Dries zien dat hij ondanks alles de zwembroek nog steeds kan rocken. “Het is een verkleedpartij, dus waarom niet?” grapte Dries, terwijl hij de beelden van zijn opzienbarende act zelf op het internet plaatste.

Hoewel de gele zwembroek voor veel mensen een symbool van plezier en luchtigheid is heeft het Dries Roelvink jarenlang als een zware last gedragen. “Ik had nooit gedacht dat het zulke lange schaduwen op mijn carrière zou werpen,” reflecteerde hij. Ondanks dat het hem soms frustreerde heeft hij het stuk badkleding omarmd als een onuitwisbaar deel van zijn imago wat eens te meer werd bevestigd door zijn beslissing om de zwembroek te dragen tijdens het grootse concert.

Hieronder de beelden:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Sorry, maar dat is toch echt iets wat ik niet hoef te zien, doe dat lekker thuis. Je wordt kotsmisselijk van die man, een goede reden om niet te gaan.

🤣🤣🤣🤣🤣

De 65-jarige Dries Roelvink in een gele speedo bij de Toppers.
Ik zou liever Dave of Donny in hun geile slip zien.
Smaken verschillen, natuurlijk.

Spannend slipje 😅…🧄.