Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Jeroen Rietbergen’s misbruikzaak Neemt Onverwachte Wending


Linda-Jeroen

Het lijkt erop dat Jeroen Rietbergen voormalig bandleider van ‘The Voice of Holland’ en partner van Linda de Mol mogelijk ontsnapt aan vervolging. Na een tumultueuze periode vol beschuldigingen en een schandaal dat Nederland schokte, gonst het nu van de geruchten dat de zaak een onverwachte wending neemt.

Volgens RTL Boulevard heeft het Openbaar Ministerie aangegeven dat de zaak tegen Rietbergen zich in een afrondende fase bevindt. “Er heerst al tijden stilte rond Jeroen, maar de laatste geruchten suggereren dat hij niet vervolgd zal worden voor de beschuldigingen van seksueel grensoverschrijdend gedrag.”

Misdaadverslaggever Jermaine Ellenkamp laat weten dat Nienke Wijnhoven, de vrouw die Rietbergen beschuldigt opnieuw is opgeroepen door het OM. “Dit is uiterst zeldzaam en doet vermoeden dat er wellicht een seponering of afzwakking van de aanklachten in de lucht hangt,” legt hij uit.

De geruchtenmolen draait op volle toeren nu de mogelijkheid bestaat dat Rietbergen niet voor de rechter zal verschijnen. “Dit zou bijzonder pijnlijk zijn voor Nienke,” zegt Jeroen Kijk in de Vegte van Boulevard. “Een vrijspraak of seponering zou voelen als een klap in haar gezicht.”

De advocaat van Wijnhoven, Sébas Diekstra, bevestigt het ongewone verzoek voor een tweede gesprek wat normaal niet voorkomt. “De uitkomst hiervan kan cruciaal zijn. We staan op scherp,” zegt hij.

“De hele situatie blijft onzeker en de spanning stijgt. Als Nienke daadwerkelijk te horen krijgt dat de zaak niet rond is, is dat vernietigend voor haar,” voegt Rob Goossens toe. “En voor Jeroen, die al zo lang in onzekerheid leeft, is elke vertraging weer een dag vol twijfel.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties