Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Monique Westenberg loog over oorzaak van haar scheve lip, het was gewoon te veel botox


Monique-Westenberg

In de wereld van glitter en glamour is Monique Westenberg onverminderd onderwerp van gesprek. Onlangs kwamen haar volgers met scherpe observaties over de symmetrie van haar gezicht. Waar velen speculeerden over botox of fillers, onthulde Monique zelf de werkelijke oorzaak achter haar onevenwichtige gelaatstrekken: een auto-ongeluk.

“Ik heb geen fillers in mijn lippen en ben van nature niet symmetrisch”, lichtte Monique toe op haar Instagram. Ze verduidelijkte dat haar asymmetrie versterkt werd na een ongeluk dat haar uiterlijk permanent veranderde. Om haar lippen te corrigeren had ze ooit een tatoeage laten zetten, maar nooit de final touch ondergaan.

De uitspraak lokte onmiddellijk reactie uit van niemand minder dan Yvonne Coldeweijer die deze uitleg in twijfel trok. Met haar kenmerkende scherpe tong suggereerde Yvonne dat Monique’s probleem eerder voortkwam uit een mislukte botox behandeling. “Te veel botox aan één kant en voilà, een scheve mond”, merkte Yvonne op in haar podcast, ‘De Juice Show’.

Bovendien nam Yvonne geen blad voor de mond toen ze het had over Monique’s manier van posten op social media waar ze haar zoontje vaak verbergt achter digitale stickers. “Zonder haar zoontje, wat blijft er dan over? Een paardenstaart,” spotte Yvonne, waarmee ze insinueerde dat Monique zonder haar zoontje als content weinig te bieden heeft.

Deze opmerkingen vielen niet in goede aarde bij Monique die op haar socials reageerde: “Ik weet wie ik ben en blijf positief, ondanks de negativiteit. Als deze critici eens koffie met me zouden drinken zouden ze vast anders denken.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Nu heeft ze gelogen over de botox en dan vraag je je zelf toch af waar ze nog meer over gelogen heeft.