Famke Louise koopt peperdure bolide door verkopen gedragen slipjes

famke-louise

In de wereld van showbiz en glitter is het geen geheim dat Famke Louise de kunst van het geld verdienen goed onder de knie heeft. Ooit begon ze met onschuldige YouTube-video’s, maar haar carrière heeft sindsdien een flinke vlucht genomen. Nu, rijker dan ooit lijkt Famke een goudmijn te hebben gevonden in de verkoop van exclusieve content, waaronder pikante foto’s en filmpjes en gedragen slipjes. Het gerucht gaat dat ze hiermee maandelijks bedragen verdient die variëren van tienduizenden tot honderdduizenden euro’s.

Waar velen misschien zouden kiezen voor een spaarzame toekomst, kiest Famke voor het snelle leven en de snelle auto’s. Haar huidige rit een indrukwekkende Range Rover Sport die meer dan een ton waard is siert regelmatig haar Instagram-pagina. Maar zelfs dat lijkt voor Famke niet genoeg te zijn. Onlangs heeft ze haar oog laten vallen op iets nog exclusievers: een Porsche 911 Turbo S, waarvoor je gemakkelijk €329.800 moet neertellen – een bedrag waarmee je in haar thuisbasis Almere een ruim gezinshuis zou kunnen aanschaffen.

Hieronder de nieuwe bolide van Famke Louise:

famke

Deel deze juice!

Geschreven door Benny Paparazzo

Benny is berucht in het roddelwereldje en staat bekend om zijn scherpe blik en nog scherpere pen. Deze meester van het roddelambacht diept de sappigste verhalen op met een vasthoudendheid die menig beroemdheid doet sidderen. Benny's artikelen zijn doorspekt met bijtende humor, en zijn pen lijkt soms gedoopt in azijn.

Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ik zou Geert Wilders willen vragen om het Pieter Baancentrum gratis te maken.
Want er is in Nederland kennelijk een grote groep mensen die daar aan toe zijn, als je tenminste zo’n slipje wilt hebben.
Ik ben nog steeds van mening dat er meer buiten het hek los lopen dan dat er opgesloten zitten.
Wat een idioten zeg.
En zij maar elke keer naar Duitsland rijden om daar het pedaal in te trappen want hier is het nog steeds 120 130.

Dan zou het Pieter Baancentrum flink uitgebreid moeten worden Kees😉

Heel Nederland begint al aardig op een openrichting te lijken. 🙈

Erg genoeg is het helemaal waar😤

Kees, ze kunnen het PBC ook ombouwen voor normale mensen. Denk dat dat goedkoper is. Want de meeste zitten toch al buiten het hek.