Het laatste showbizz nieuws

Rachel Hazes, Shownieuws

Is de erfenisoorlog voorbij? Rachel Hazes nog steeds zonder dagvaarding


Rachel-Hazes

In de flitsende spotlights van de media is er weer een nieuwe twist in de voortdurende Hazes-saga. Ongelofelijk maar waar volgens een recent vonnis van de kortgedingrechter is Rachel Hazes officieel geen erfgenaam van haar legendarische echtgenoot André Hazes. Toen de zanger in 2004 het tijdelijke voor het eeuwige verruilde lag een scheiding op de loer waardoor Rachel volgens André’s laatste wilsbeschikking geen recht had op zijn nalatenschap. Ondanks dat heeft ze de buit—intellectuele eigendomsrechten en al—binnen weten te slepen.

Niemand minder dan haar eigen dochter Roxeanne stond klaar om de ring in te duiken met haar moeder. Met grootse plannen voor een bodemprocedure tegen haar moeder beloofde ze vorig jaar de familieruzie juridisch uit te vechten. Maar wacht eens even het blijft oorverdovend stil aan het front. Rachel geïnterviewd door de Story, beweert nog steeds geen dagvaarding te hebben gezien. Volgens haar zijn Roxeanne’s dreigementen slechts loze woorden.

Maar dat is nog niet alles er broeit meer binnen de Hazes dynastie. Naast de erfeniskwestie is er nog een financieel dispuut over een coachingfactuur van niet minder dan 24.200 euro, ondertekend door Roxanne zelf. Terwijl Rachel worstelde met een depressie namen vrienden en familie het roer over van haar bedrijf, waaronder de peperdure persoonlijke ontwikkelingssessies. Nu lijkt Roxanne zich echter te distantiëren van deze beslissingen. Hoe het allemaal verder verloopt is afwachten, maar vreemd is het wel dat Rachel nog geen dagvaarding heeft ontvangen voor de bodemprocedure voor de erfenis.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Nou zo raar is dat niet. Ik ben verwikkeld in een rechtzaak. 4jaar niks van gehoord en nu ineens een vooraankondiging voor 17 juli voorkomen…..