Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Onthulling in de zaak Ali B: Een nieuw slachtoffer komt naar voren


ali-b

Het showbizzcircuit trilt op zijn grondvesten nu Jill Helena ooit finaliste van The Voice of Holland zich opmaakt voor de juridische strijd van haar leven. Op 12 en 13 juni staat zij oog in oog met niemand minder dan Ali B. Een confrontatie die belooft zowel pijnlijk als onthullend te worden.

Het drama ontvouwt zich vijf jaar na het vermeende incident in 2018 een periode waarin Jill gesteund door haar advocaat Sébas Diekstra zich heeft voorbereid om haar verhaal te delen. Diekstra een strijder voor gerechtigheid heeft al aangekondigd dat Jill haar spreekrecht zal gebruiken om de rechtszaal te vertellen over de duistere wending die haar leven nam na haar ontmoeting met Ali B.

Naast Jill staat ook Ellen ten Damme een ander slachtoffer van Ali’s vermeende wangedrag klaar om haar ervaringen te delen. Een dappere daad die ongetwijfeld nog meer schokkende details aan het licht zal brengen over de man die ooit als muzikale mentor werd bewonderd.

Parallel aan deze zaak loopt het onderzoek naar Jeroen Rietbergen wiens lot ook aan een zijden draadje hangt. Met het onderzoek in de afrondende fase en de verdediging die nog onderzoekswensen mag indienen, hangt ook zijn toekomst aan een zijden draadje. Het Openbaar Ministerie Midden-Nederland houdt de adem in, net als heel Nederland wachtend op de dag dat gerechtigheid misschien – of misschien niet – haar ware gezicht zal tonen.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

’t Zou me anders niet verbazen als beide ‘heren’ er met
een sisser van af komen.