Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Cameravrouw is gewond geraakt toen Joost Klein haar aanviel


Joost-Klein

In het hart van het Eurovisiesongfestival drama heeft Joost Klein onze eigenzinnige Nederlandse artiest een storm van controverse veroorzaakt die nog steeds nazindert. Achter de flitsende lichten en vrolijke muziek zou er volgens ingewijden een minder vrolijk incident hebben plaatsgevonden dat uiteindelijk leidde tot Joost’s diskwalificatie.

Twee weken na de roerige gebeurtenissen blijven de precieze details van wat er achter de schermen gebeurde vaag, maar nieuwe onthullingen suggereren een mogelijke confrontatie met een cameravrouw. Het schijnt dat Joost, in een moment van spanning, een te heftige beweging naar de cameravrouw maakte. Zijn advocaat beweert echter dat Joost enkel de camera heeft weggeduwd zonder verdere dreiging.

De situatie nam een dramatische wending toen Zweedse bronnen onthulden dat de betrokken cameravrouw gewond is geraakt. Ze zou met een steadycam hebben gewerkt toen het incident plaatsvond. Geschrokken door Joost’s actie, zou zij haar evenwicht verloren en tegen de gebroken lens van haar camera zijn gevallen. “Daarom bood Joost meteen zijn excuses aan,” verklaart een Zweedse insider.

Vanuit zijn hoek reageert Joost verdrietig op het tumult. “Hij is compleet ontdaan over hoe de gebeurtenissen zijn opgeblazen en verkeerd begrepen,” deelt zijn advocaat Jan-Åke Fält met de media. Het incident heeft hem diep geraakt, niet in de laatste plaats omdat het hem de kans ontnam om zijn droom op het Eurovisiesongfestival podium te realiseren.

Ondanks de heftige ervaring, vond Joost snel weer zijn podium. Dit keer in Canada, waar hij niet naliet zijn mening over het Eurovisiesongfestival te uiten. Voor een volle zaal in Vancouver liet hij duidelijk zijn frustratie blijken door “fuck Eurovision” te roepen, tot vermaak van zijn fans.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties