Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws, Wendy van Dijk

Carrière Wendy van Dijk definitief voorbij na ziekte van dochter


Wendy-van-Dijk

De normaal zo bruisende tv-wereld mist sinds januari een van haar bekendste gezichten: Wendy van Dijk. De presentatrice legde haar werk neer vanwege de ernstige ziekte van haar dochter Lizzy. “Dat is de reden dat ik niet kan werken, want dan kom ik gewoon met te veel mensen in aanraking en daarmee breng ik mijn dochter in gevaar,” verklaarde Wendy eerder over haar afwezigheid.

Vier maanden later blijft het opvallend stil rondom Wendy. Jordi Versteegden van de Telegraaf brengt in zijn podcast Strikt Privé de situatie onder de aandacht: “Nu is het ook al een tijdje stil rondom Wendy van Dijk. Zij heeft natuurlijk in januari haar werk noodgedwongen neergelegd vanwege de ziekte van haar dochtertje.”

Hoe de industrie en haar publiek dit ervaren, blijft een punt van speculatie. “Dus ik dacht gisteren maar eens bij SBS toch te checken van: ja, hoe gaat het nu? Maar goed, de situatie is dus blijkbaar nog steeds ongewijzigd. Ze gaat nog voorlopig niet terugkeren op televisie. Hoe kijk je daarnaar? Wordt ze gemist?” vervolgde Jordi.

Evert Santegoeds, hoofd van Privé, benadrukte het persoonlijke drama boven de professionele impact: “Nou ja, het is een triest verhaal natuurlijk dat zij al maanden in de weer is samen met Erland met hun dochter. Die tv-carrière staat wat haar betreft op een laag pitje zo lang als dat nodig is.”

Wendy’s afwezigheid roept wel vragen op over haar toekomst op tv. “Met Wie van de Drie had ze een hit te pakken en die opnames zijn stilgelegd. Zodra zij daartoe weer in staat is – en laten we voor iedereen hopen dat dat heel snel is – dan zal ze dat wel weer gaan oppikken,” merkte Jordi op, waarbij hij toevoegde: “We wensen haar ontzettend veel sterkte en haar hele gezin.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties