Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Patty Brard’s Familie Drama: Zus krijgt Taakstraf na Jarenlange Beschuldigingen


patty brard

Patty Brard beleeft een bitterzoet moment in haar al lang slepende familieconflict. Na jaren van pijnlijke verwijdering en beschuldigingen heeft haar zus een taakstraf gekregen, iets wat Patty als een vorm van gerechtigheid ziet.

De drama’s in Patty’s leven zijn talrijk, maar de breuk met haar zus, die haar van hun zieke ouders scheidde, weegt het zwaarst. In een onthullend interview met Story deelt Patty de diepe wonden die dit familiedrama heeft geslagen. “Er is te veel gebeurd, een herstel van onze band is uitgesloten,” verklaart Patty somber.

De kern van hun ruzie draait om een complexe situatie rond de financiële zorg voor hun ouders. Patty’s zus beschuldigde haar van het stelen van geld van hun vader, een beschuldiging die de familie verscheurde. “Mijn zus overtuigde iedereen ervan dat ik verantwoordelijk was voor de verdwijning van het geld,” legt Patty uit aan de Volkskrant.

Om hun ouders te helpen, financierden Patty en haar man Antoine een appartement voor hen, iets waarvoor de ouders zelf geen hypotheek konden krijgen vanwege ander onroerend goed. “Wij hebben hun rekening aangevuld zodat ze in aanmerking kwamen voor de hypotheek,” zegt Patty. Na de verkoop van de andere huizen werd dit geld terugbetaald, maar volgens Patty heeft haar zus hun vader ervan overtuigd dat dit nooit is gebeurd.

“Ze beweerde dat we tonnen van zijn rekening hadden gestolen. Hoe vaak we ook probeerden dit recht te zetten, mijn vader kon het niet begrijpen vanwege een herseninfarct,” onthult Patty. Deze valse verhalen hebben er zelfs voor gezorgd dat ze haar eigen dochter elf jaar niet heeft gezien.

De gerechtelijke uitspraak van een taakstraf voor haar zus voelt voor Patty als een late erkenning van de waarheid, hoewel de familiewonden diep blijven. “Het voelt als een klein stukje gerechtigheid, maar de pijn blijft,” sluit ze af met gemengde gevoelens.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Wat ben ik blij dat ik geen broers, zussen en geld heb.
Als ik zo de media volg en Meiland komt voorbij met geldzorgen, Gilles, Hazes, Waylon, noem ze allemaal maar op.
Zo, nu ga ik naar bed, zonder geldzorgen.👍

Dat slaapt heerlijk Kees😴

Patty, zulk soort dingen moet je altijd zwart op wit laten zetten & overleggen met je zussen.
Je kan niet zomaar aan je ouders geld of bankrekening komen.
Logisch dat er onduidelijkheid ontstaat als je het stiekem doet.