Het laatste showbizz nieuws

Peter Gillis, Shownieuws

Familiedrama: Wendy van Hout Mag Haar Kinderen Niet Meer Zien


peter-gillis-wendy

Het leven van Wendy van Hout partner van multimiljonair Peter Gillis is als een soapserie met ups en downs. Naast de glamour van het openbare leven worstelt Wendy met hartverscheurende familieproblemen en sinistere dreigementen van een ex.

Wendy’s hart is gebroken omdat ze haar middelste kinderen uit een vorige relatie niet meer kan zien. “De vader van mijn middelste kinderen heeft eigenhandig besloten dat ik ze niet meer mag zien. Ik onderhoud nog wel contact, maar het is al weken geleden dat ik ze echt heb gezien,” deelt ze bedroefd met weekblad Story. De kinderen zitten klem in een loyaliteitsconflict. “Het is een verscheurende situatie. Een van hen sluit zich af, terwijl de ander juist bij mij wil wonen.”

Alsof deze emotionele strijd niet genoeg is onthult Wendy dat ze ook te maken heeft gehad met chantage door de vader van haar jongste zoon. Hij dreigde haar te schaden met seksueel expliciete filmpjes. “Na de rechtszaak kreeg ik een gerechtelijk bevel om zijn gegevensdragers in te zien. Ik ontdekte dat hij bijna twintig filmpjes van mij bezat die je kunt omschrijven als seks- en naaktfilmpjes,” legt ze uit, een onthulling die een duistere kant van haar verleden belicht.

In het midden van deze chaos zoekt Wendy troost in muziek. Recentelijk heeft ze, tijdens de verjaardag van Peter opgetreden met het nummer “Alles” van Brian Voet. Ondanks de gemengde reacties op haar optreden, met enige humoristische kritiek van kijkers, blijft ze positief. “Ik kreeg veel leuke reacties, maar ja, op X vond niet iedereen het geweldig. Zo gaat dat met optredens,” zegt ze met een lach.

De situatie van Wendy van Hout is complex en vol emotie. Ze vecht voor het recht om haar kinderen te zien en balanceert tegelijkertijd het leven in de spotlights met persoonlijke trauma’s. “Het is ontzettend lastig en pijnlijk,” zegt ze. “Maar ik blijf hopen dat we ooit weer als een familie samen kunnen zijn, zonder de invloed van externe conflicten.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Elk verhaal heeft twee kanten. Raar gedoe allemaal .De oudste kinderen studeren in Frankrijk,dan hebben ze volgens mij toch de leeftijd om zelf te kunnen en mogen kiezen of ze contact willen hebben met hun moeder.

Chanteren met foto’s en filmpjes is je eigen schuld Wendy dan had je die maar niet moeten laten maken.

Maar ze heeft het hier over de middelste kinderen. Dus waarschijnlijk wil de ex van die kinderen zijn kinderen ver van Gilles vandaan houden.
Geef hem eens ongelijk.

Oeps niet goed gelezen🙃

Het gaat over de middelste kinderen van 9 en 11.En wat voor filmpjes je ook heb laten maken en ongeacht wat ik daar van vind chantage is chantage en gewoon strafbaar.

Elly klopt chantage is chantage maar een filmpje waar ze b.v. de eendjes gaat voeren met de kinderen is geen chantage materiaal, zo denk ik er over en gelukkig mag iedereen z’n eigen mening hebben 😉