Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Noa Vahle toont geen enkele compassie naar slachtoffers vieze Jeroentje


Noa-Vahle

In het bruisende centrum van de Nederlandse showbiz heeft het besluit van het Openbaar Ministerie om Jeroen Rietbergen niet te vervolgen voor de aanklachten tegen hem veel stof doen opwaaien. Dit nieuws heeft niet alleen de aandacht van media en publiek getrokken, maar ook diepe persoonlijke reacties uitgelokt, waaronder die van Noa Vahle, de stiefdochter van Rietbergen.

Tijdens een gesprek in het programma “De Oranjezomer”, stelde presentatrice Hélène Hendriks de onvermijdelijke vraag aan Noa over haar gevoelens bij het nieuws dat haar stiefvader vrijuit gaat. “Natuurlijk zou ik er liever niet op ingaan, maar ik snap dat je het vraagt,” begon Noa voorzichtig. “Ik ga niet op de details in, want ik geloof dat niemand echt helemaal correct kan verwoorden hoe complex deze situatie is.”

Toch kon Noa het niet laten om haar opluchting te uiten. “Persoonlijk? Ja, ik ben opgelucht,” gaf ze toe. “Vooral omdat het allemaal zo lang geduurd heeft. Het heeft een enorme impact gehad op iedereen die erbij betrokken is. Ik hoop dat we ons nu weer op de toekomst kunnen richten en op positieve zaken kunnen focussen.” Van enig medeleven naar de slachtoffers was niks te merken bij Noa.

Aan de andere kant van het spectrum staat Nienke Wijnhoven die Rietbergen beschuldigde van misbruik. Voor haar is de beslissing van het OM een bittere pil. Nienkes advocaat, Sébas Diekstra, liet zijn woede de vrije loop in een interview met het Algemeen Dagblad. “Ze is onnodig beschadigd door dit hele proces,” verklaarde hij woedend.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Het gaat Noa Vahle persoonlijk niets aan; tenzij ze ook slachtoffer is geworden van vieze Jeroentje’s schunnige praktijken. Het is al erg genoeg – en vooral onbegrijpelijk – dat haar moeder Linda de Mol deze schoft weer in haar huis heeft genomen.

Tja, het is wel een de Mol dus…….