Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Olcay Gulsen Vindt Dat Premier Schoof onmiddellijk Cosmetische Hulp Nodig Heeft: ‘Hij ziet er niet uit’


olcay

In een openhartige uitwisseling tijdens De Oranjezomer met Hélène Hendriks, gooide modekoningin Olcay Gulsen hoge ogen met haar ongezouten mening over het uiterlijk van de kersverse premier Dick Schoof. Volgens Olcay zou een kleine cosmetische ingreep geen overbodige luxe zijn voor de premier.

“Vergeleken met zijn voorganger ziet onze nieuwe premier eruit alsof hij al jaren de last van het land op zijn schouders draagt. Die wallen, daar moet hij echt wat aan laten doen!” opperde Olcay tijdens het gesprek. Ze stelde voor dat Schoof een onderooglidcorrectie zou ondergaan om de zware wallen te verlichten, een suggestie die ze maakte met de flair van iemand die weet hoe belangrijk een frisse uitstraling kan zijn.

Jack van Gelder, ook aan tafel, leek Olcay’s zorgen te delen en merkte op dat de wallen van de premier inderdaad prominent aanwezig waren. Hélène, altijd de diplomatie zelve probeerde de discussie te temperen door te suggereren dat het uiterlijk van Schoof geen afbreuk zou doen aan zijn capaciteiten als premier.

Olcay echter bleef onvermurwbaar. “Kijk, hij begint pas en lijkt nu al uitgeput. Zoiets heeft toch invloed op hoe je overkomt? Kijk naar Rutte, die zag er altijd uit alsof hij de wereld aankon fris en fruitig dat straalt vertrouwen uit.”

Albert Verlinde, eveneens aanwezig wierp op of dergelijke kritieken ook naar vrouwen zouden worden uitgesproken waarop Olcay benadrukte dat het hier niet om gender ging, maar puur om representativiteit. “We zitten met een reeks crises op ons bord, dan wil je toch dat je premier er energiek en krachtig uitziet?”

Merel Ek bracht nog aan dat Schoof, ondanks zijn vermoeide uiterlijk, een fervent marathonloper is en dus fysiek zeker fit. Olcay sloot de discussie af met een zorgzame noot: “Ik zeg het echt alleen maar voor zijn eigen bestwil.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Sinds wanneer is haar niks toevoegende mening belangrijk?
Domme wijf, komt niks zinnig uit haar mond. Er zijn nog een paar verglijkbare koppen die recentelijk praattafels sieren. TV programma’s zijn gezakt tot de laagste niveau van de pure amusement.
Is er het gebrek aan mensen met de meer gewaardeerde stuk hersenen om een hoogwaardiger mening of antwoord te geven???

Lekker belangrijk. Als hij zijn werk maar goed doet.

Moet Olcay Gratenbaal nodig zeggen.
Ik ben er van overtuigd dat Schoof harder werkt dan zij.
Ze had van de week haar bloesje open, en we zaten naar cv radiator te kijken.
Vel over been. Dus laat zij nou niets zeggen.

Het maakt mij niets uit hoe dhr Schoof eruit ziet, hij zit er niet om mooi te zitten zijn. Maar om ons land te regeren. Ik denk niet dat Olcay dat zou kunnen. Dan is Nederland binnen de kortste keren failliet.