Het laatste showbizz nieuws

Rachel Hazes, Shownieuws

Rachel Hazes’ Brasserie Drama: Personeel Vlucht Weg om Haar walgelijke Gedrag


Rachel Hazes

In de zonnige sferen van Spanje heeft Rachel Hazes zich ontpopt tot een ware horecaonderneemster met haar nieuwe brasserie Casa Hazes. Een plek waar de Hollandse kroket met een vette knipoog wordt geserveerd. Ironisch genoeg is dat juist de snack waarover ze eerder in de clinch lag met roddelkoningin Yvonne Coldeweijer. Ondanks de initiële toeloop van nieuwsgierige Nederlandse toeristen en trouwe fans lijkt Rachels temperament de sfeer te bederven.

Conflict lijkt Rachel als een schaduw te volgen, zelfs onder de Spaanse zon. De brasserie mag dan op het eerste oog floreren de interne spanningen lopen hoog op. Rachels reputatie van het hebben van vurige aanvaringen blijkt ook hier op te gaan. Zo blijkt de moeder van Monique Westenberg, Rachel’s schoondochter met wie de banden allesbehalve warm zijn nabije connecties te hebben die niet schromen om hun ongenoegen over Casa Hazes te uiten. Geruchten over overlast en een mogelijke gedwongen sluiting door de gemeente doen al een tijdje de ronde.

Het personeel van de brasserie lijkt ook onder de druk te bezwijken. De kok heeft zijn schort in de ring gegooid; overspannen door de constante kritiek van Rachel. Het lijkt een domino-effect te hebben, want de rest van het team overweegt eveneens het bijltje erbij neer te gooien. Rachel staat wederom voor de uitdaging om nieuwe krachten te werven die kunnen omgaan met haar pittige karakter.

Hieronder de oproep van Rachel Hazes voor een nieuwe kok:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ach..het was toch allemaal niet waar? Dan zal het ook wel niet waar zij dat daar onlangs de sanidad is langs geweest voor een controle. Iets met hygiene en vervuilde toiletten.

Logisch met die heks valt niet te werken. Lachen naar de camera & vervolgens je collega’s uitkafferen.

Laatst bewerkt op 3 maanden geleden door Suus

Je zou toch zeggen, als dochter van de slager (Van Galen, Rotterdam) zou men goed met mensen moeten kunnen omgaan. Rachel heeft dat totaal niet. Ik denk niet, dat ze thuis ooit een klant geholpen heeft. Ze had het te druk om André Hazes binnen te hengelen – vanaf haar twaalfde – zodat er een mooie, luie en rijke toekomst voor haar zou zijn.
Maar dan wel zonder enige vriendschap, zelfs niet met haar kinderen. Ze gaat zeer eenzaam eindigen, met een sigaret, uiteraard.

Ach Micheltje, je weet toch dat een deel van de zich stoer vindende lezers er behagen in schept om diegene die zijn hoofd ook maar iets boven het maaiveld uitsteekt, neer te sabelen. Meestal zelf niets gepresteerd en ook niets te betekenen. Ik ga niet zeggen dat Rachel brandschoon is, maar als jij zoiets prettig vindt, ga lekker je gang.