Het laatste showbizz nieuws

Peter Gillis, Shownieuws

Alarmfase Rood: Peter Gillis is zwaarder dan ooit, dit gaat niet goed


peter-gillis-eten

De roemruchte Peter Gillis de tycoon van de vakantieparken die we allemaal kennen van zijn onstilbare honger naar worstenbroodjes, lijkt zich weer overgegeven te hebben aan zijn oude gewoontes. Waar hij in ‘Massa is Kassa’ ooit schitterde naast zijn voormalige vlam Nicol Kremers zien we nu hoe Peter’s leven een nieuwe wending neemt. De breuk met Nicol die meer met zijn portemonnee dan met liefde te maken leek te hebben, markeerde een periode waarin Peter ernstig aan zijn gewicht werkte met spectaculair resultaat: hij verloor tussen de 30 en 40 kilo.

Echter het sprookje van de slanke Peter was van korte duur. “Nicol was de reden dat ik zoveel aankwam,” zo verklaarde hij destijds. Maar nu, met Wendy van Hout aan zijn zijde, lijkt het oude patroon zich te herhalen. Peter’s worstenbroodjes zijn weer niet aan te slepen en elke poging tot een gezonder leven lijkt te zijn gestrand. Zijn gezondheid die hem eerder naar het ziekenhuis leidde, hangt aan een zijden draadje.

Het programma toont ons hoe Peter worstelt met zijn gezondheid terwijl de worstenbroodjes zich opstapelen. Het is een gevaarlijk spel dat de vakantieparkmagnaat speelt met zijn gezondheid. Met de recente vekantie naar Dubai en de luxe van jetski’s en grote boten, zou je denken dat Peter een zorgeloos leven leidt. Echter, de stress van zijn huidige levensstijl en de dreiging van gezondheidsproblemen werpen een donkere schaduw over zijn zonnige dagen.

Is Peter Gillis zijn eigen ondergang aan het regisseren door zijn ongezonde leefstijl voort te zetten? Zijn zwemvest dat hem nauwelijks nog past lijkt een somber voorteken van mogelijke naderende problemen. Geld kan veel kopen, maar gezondheid en veiligheid blijken voor Peter steeds meer een luxe die niet te verkrijgen is met de rijkdommen van de wereld.

Hieronder de beelden:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

HIJ EET NIET MAAR HIJ VREET EN IS GEWAARSCHUWD.Dus als hem iets overkomt dan is hij er zelf verantwoordelijk voor.Zoonlief Mark gaat dezelfde kant op.