Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Tim Hofman drukt paniekknop in: Politie boos na uitrukken met tientallen agent voor onzin


Tim-Hofman

In de schijnwerpers staan heeft zo zijn keerzijden en niemand weet dat beter dan Tim Hofman. De spraakmakende presentator van het programma Boos is niet onbekend met controverse en confrontatie. Met zijn scherpe benadering van sociale misstanden heeft Tim zeker niet alleen fans gecreëerd. Zijn directheid en onbevreesde stijl van presenteren hebben ertoe geleid dat hij soms zelf de doelwit wordt van onaangename confrontaties.

Voor Tim is het vanwege deze voortdurende dreigingen noodzakelijk geworden om extra veiligheidsmaatregelen te treffen. Hij vertelt dat hij tegenwoordig een GPS-knop bij zich draagt. Met één druk op de knop kan hij direct de politie alarmeren als de situatie uit de hand loopt. Deze noodknop heeft hij al moeten gebruiken tijdens een recente confrontatie in de trein. “Twee kerels begonnen me lastig te vallen voor het oog van alle passagiers, ik was het zat,” onthult Tim in een interview met het AD.

Het incident escaleerde snel, maar Tim wilde niet tot geweld overgaan. “Ik kan me niet verdedigen zoals anderen misschien zouden doen. Een fysieke reactie van mij zou meteen landelijk nieuws zijn. Dus ik koos ervoor om op de noodknop te drukken,” vertelt hij. Deze actie resulteerde in een snelle respons: “Binnen no-time waren er tien politieagenten ter plaatse.”

Interessant genoeg deelde Tim dat hij zich niet bang voelde tijdens het incident. Dit baarde hem juist zorgen: “Het feit dat ik niet bang was, laat zien hoe normaal het voor mij is geworden om belaagd te worden. Dat is de realiteit van mijn werk; ik bevind me vaak in het midden van conflicten.”

Als gevolg van deze voortdurende aandacht en mogelijke bedreigingen heeft Tim besloten om zijn persoonlijke leven zoveel mogelijk privé te houden. “Ik plaats bijna niks meer over mijn privéleven, mijn familie of mijn relatie op sociale media. Het is belangrijk om de mensen dicht bij me te beschermen tegen ongewenste aandacht,” sluit hij af.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Bijna niks is nog teveel. 😤

Tim Hofman steekt zijn nek uit voor de verworpenen der aarde.
Blijkbaar steekt dat bij sommige mensen, die willen dat men er
maar op los rommelt in Nederland.
De BOOS-man kan zich niet omringen met 20 breeje Harrie’s
op kosten van de gemeenschap, dus zo’n noodknop is welkom.
Het zou echter niet nodig hoeven zijn.

“Dat is de realiteit van mijn werk; ik bevind me vaak in het midden van conflicten.”

Hey Timmetje,
Volgens mij zoek je die zelf op en schep je er genoegen in om te provoceren.
Als je daar nu eens mee kapt, word je leven een stuk aangenamer en zal het aantal personen die zich doodergeren aan jou, drastisch minder worden.

Laatst bewerkt op 3 maanden geleden door Kees Muizehuig

Volgens mij is zo’n noodknop er voor als er echt gevaar dreigt, niet als je in de trein wordt lastig gevallen. Dit “grapje” heeft ons, de belastingbetaler veel geld gekost. En terecht dat de politie boos is. Nu konden die 10 agenten niet naar andere wel spoed meldingen gaan.

Als ik agent was geweest en constaterende dat we met 10 man voor joker waren toegesneld, had ik die hanger gelijk van z’n strot getrokken.