Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Abonnees voelen zich Bedrogen door Yvonne Coldeweijer’s exclusieve Juice-Club


Yvonne-Coldeweijer

Het drama neemt toe rond de exclusieve ‘juice-memberclub’ van roddelkoningin Yvonne Coldeweijer. Na een veelbelovende start waarbij ze haar volgers aanspoorde om deel uit te maken van een ‘kleine, exclusieve club mensen’, klinkt nu een golf van teleurstelling onder haar aanhangers. “Heb ik iets gemist? Ik krijg geen juice!”, klagen abonnees, die zich afvragen waar hun maandelijks betaalde 8,95 euro aan wordt besteed.

In een glanzende promotievideo op haar Instagramkanaal Life of Yvonne, beloofde Coldeweijer een storm aan onthullingen. “De juice wordt leiper dan ooit. Scoops staan voor je klaar,” verzekerde ze haar fans. Maar nu, meer dan een maand later, lijkt het alsof de beloofde ‘leipe juice’ slechts een druppel op een gloeiende plaat is.

De eerste maand sloegen meer dan 4700 mensen Coldeweijer’s oproep niet in de wind en schreven zich in. Toch, teleurstelling en verwarring hebben nu ruim honderden mensen hun abonnement hebben opgezegd. “Ik mag hopen dat er deze maand wat juice komt, want ik kan nu beter een Story of een Party kopen. Dan heb ik tenminste juice en ben ik goedkoper uit. Echt niet ok dit!” uit een gefrustreerde abonnee.

Het schijnt dat Coldeweijer, die haar Life of Yvonne account in een privéaccount heeft veranderd, elders vrolijk doorgaat met posten maar dan over haar privé leven terwijl ze haar betaalde abonnees in de kou laat staan. “Alweer een nieuw bericht? What the f***?”, vraagt een verbaasde volger zich af. “Precies, leuk zwembad van ons geld. Voel me beetje opgelicht. Zie bijna geen juice,” meldt een ander, die zich bedrogen voelt.

Als klap op de vuurpijl hing er een lokkende wortel van een winactie voor een 5-daagse reis naar Ibiza, beloofd als een extra bedankje voor de steun van haar abonnees. Echter wie de gelukkige winnaar is en of die er komt blijft een mysterie wat nog meer zout in de wonden van de betalende fans strooit.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties