Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Fidan Ekiz schreeuwt live tegen Sven Kockelmann ‘Hou je kop!’


fidan

De scherpe tong van Fidan Ekiz komt goed naar voren in haar recente onthulling over haar tijd bij de talkshow Op1. In een boeiend gesprek tijdens het programma De Oranjezomer legt ze ongezouten uit waarom ze eigenlijk opgelucht is dat de talkshow stopt.

Volgens Fidan is er niemand die de late talkshow zal missen, zijzelf allerminst. “Ik zou glashard liegen als ik zou zeggen dat ik dat ga missen, want ik denk dat het echt niemand is ontgaan dat dat niet mijn plek is,” verklaart ze zonder een spoortje spijt.

De presentatrice vertelt openlijk over de innerlijke strijd die ze vaak voelde tijdens de uitzendingen. Fidan beschrijft hoe ze regelmatig worstelde met de neiging om haar co-presentator Sven Kockelmann te onderbreken tijdens zijn spreektijd. “Ik had soms echt de drang om uit te roepen: ‘En nu kop houden!’ Maar natuurlijk deed ik dat nooit echt,” lacht ze.

Fidan legt uit dat de strakke structuur van Op1 niet paste bij haar persoonlijke stijl. “Weet je wat ik het lastige vond aan Op1? Dat het toch een strak format is en je door moet naar de volgende gast en ik ben heel erg iemand die graag, vooral als ik er veel bij voel, de discussie aanga,” verklaart ze. Deze behoefte aan diepgang en discussie botste vaak met de noodzaak om snel door te gaan naar het volgende onderwerp.

Fidan vertelt verder dat ze in het begin van Op1 dacht dat ze nog steeds haar eigen mening volop kon uiten, zoals haar standpunt tegen hoofddoeken bij boa’s. “Dat was gewoon echt vijf minuten lang in het begin van Op1. Toen dacht ik dat dat nog kon,” herinnert ze zich. Al snel kwam ze erachter dat haar manier van presenteren niet aansloot bij wat het publiek en de show van haar verlangden.

Fidan concludeert dat Op1 gewoonweg niet het platform was voor haar unieke benadering van talkshows. “Je merkt ook wel dat de kijkers zoiets hebben van: leuk hoor, maar gaat de show nog beginnen? Dus nee, dat werkt niet,” zegt ze resoluut.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Het lijkt me geweldig om tegen Sven Kockelman – met dat scheve hoofd – eens te zeggen : Houdt nou je muil dicht of wat denk je van die vrome van de EO (Thijs vd Brink) : Gvd; ken jij je smoel houden, sgp. Dat lucht op, kl**tz*k!