Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Verwende Noa Vahle klaagt over vermoeidheid door haar baan bij SBS 6: ‘Het breekt me op’


Noa-Vahle

Noa Vahle de jonge sportjournaliste en dochter van de beroemde Linda de Mol, voelt de vermoeidheid na weer een buitenlandse trip voor haar werk bij SBS 6 waar ze regelmatig het voetbal in beeld brengt. Ondanks haar banden met mediamagnaat John de Mol die ook haar oom is vindt Noa dat haar werk meer inhoudt dan alleen glamour. “Die vluchten zijn soms echt slopend,” deelt ze openhartig tijdens een interview met de VARAgids na haar terugkeer uit Rome.

In het gesprek vertelt Noa over de charme en de uitdagingen van live-sportevenementen. “De intensiteit van emoties bij sport is fascinerend, van diepe teleurstelling tot groot geluk. Dat is waar ik voor leef,” legt ze uit, haar ogen glinsterend met een passie voor haar vak.

Uniek in haar benadering, streeft Noa ernaar zich te onderscheiden van haar collega’s door meer persoonlijke en verrassende vragen te stellen tijdens interviews. Ze herinnert zich een recente interactie: “Laatst vroeg ik aan de trainer van AS Roma naar de betekenis achter zijn tattoo en of hij plannen had voor een nieuwe. Zijn glimlach was onbetaalbaar.” Ze lacht als ze terugdenkt aan een moment met Louis van Gaal, die haar vroeg of ze zijn boek gelezen had waarop ze gevat reageerde met ‘Welke van de drie?’

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Kiest ze toch zelf voor ?
Eerst solliciteren naar buschauffeur en als je dan aangenomen bent thuis gaat lopen zeiken dat je de hele dag op de weg zit.

Verwend blaag is het meer niet, tjonge een vlucht vanuit Rome, dat is toch wel heel lang vliegen, maar niet heus.

Met de auto van Rotterdam naar Schiphol in de spits duurt langer 😄

Klopt hahaha.

Zo jong en nu al geen energie!🙄😉🤣 Wees blij dat je voor je werk naar dw moooste plekjes mag reizrn & niet 50 jaar op kantoor hoeft te zitten zoals de meesten van ons