Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Schande: Thijs Römer geniet van vakantie terwijl hij slachtoffers niet betaald


Thijs-Romer

In een onthutsende ontwikkeling binnen de entertainmentindustrie laat juicekanaal Realityfbi via Instagram weten dat Thijs Römer, ondanks openstaande schulden aan zijn slachtoffers, zichzelf trakteert op een luxueuze vakantie. Dit nieuws valt rauw op het dak bij de slachtoffers van Römer, die nog altijd wachten op een schadevergoeding van maar liefst 13.600 euro.

Volgens ingewijden heeft Römer’s recente uitstapje naar het buitenland, samen met een vriend, de gemoederen flink doen oplaaien. Zijn slachtoffers, vertegenwoordigd door advocaat Maartje Schaap, voelen zich in de kou gezet. Schaap uitte haar frustratie over het feit dat Römer de afgesproken vergoedingen nog steeds niet heeft voldaan: “Dit is een pijnlijk lange saga geworden. Nu hij zijn beroep heeft ingetrokken, zijn de sancties en compensaties definitief. Toch lijkt hij geen aanstalten te maken om deze te betalen, wat diepe teleurstelling veroorzaakt bij mijn cliënten.”

Aan de andere kant heeft Bénédicte Ficq, de verdediger van Römer, een andere lezing. Zij beweert dat de financiële druk van de zaak zwaar weegt op Römer’s schouders: “Het is niet dat Thijs niet wil betalen, hij kan simpelweg niet het hele bedrag ineens ophoesten. Dit vindt hij zelf uitermate frustrerend en als hij kon, had hij direct betaald.”

Desalniettemin lijkt er een sprankje hoop voor de gedupeerden. Mocht Römer nalatig blijven in het nakomen van zijn financiële verplichtingen, dan zal de Staat inspringen om de schadevergoeding voor te schieten. Dit geeft wellicht enige verlichting, maar de bitterheid over Römer’s vermeende onverschilligheid en de recente vakantie blijft een doorn in het oog van velen.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties