Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Drama op de camping: Montana Meiland aangevallen


De Meilandjes zijn weer op avontuur. Dit keer geen chique kasteel of glimmende glazen wijn, maar een huis op wielen. Martien, Erica, Montana en Maxime trekken met een camper door het schilderachtige Franse landschap voor de nieuwste serie opnames van “Chateau Meiland”. Hun reis is gestart en zoals altijd zorgt de familie voor onvergetelijke televisiemomenten dit keer vanaf een pittoreske camping.

In een recente video gepost door Maxime op haar Instagram werd een alledaags diner voor de camper plots een scène vol drama. De jonge Montana stond op het punt om aan te schuiven voor een gezellige maaltijd toen ze onverwacht het middelpunt van aandacht werd. Niet door paparazzi of nieuwsgierige fans, maar door een vasthoudende eend.

Terwijl ze probeerde te genieten van hun Franse delicatessen werd Montana onophoudelijk belaagd door de eend. Ondanks haar pogingen om het dier af te wenden met een ferm “Niet doen, het is op”, bleef de eend aandringen, hopend op nog een hapje. “Ja, maar nu denkt hij dat hij weer wat krijgt!” klaagde ze, terwijl de eend onvermoeibaar bleef.

Montana, in een poging te ontsnappen aan haar gevederde achtervolger, maakte een sprint naar de camper. “Nee, ik heb niks!” riep ze uit, terwijl de eend haar op de hielen zat. De hilariteit van de situatie ontging ook Maxime en Erica niet die in lachen uitbarstten bij het zien van Montana’s wanhopige pogingen om aan de eend te ontkomen. Uiteindelijk zocht Montana haar toevlucht bij de campingburen, hopend op een veilige haven.

Hieronder de beelden:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Zo zijn die beesten nu eenmaal
Maar ja ze leeft nog

Aanstelster.