Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Nicol Kremers haalt genadeloos hard uit naar Wendy van Hout


nicole kremers

Kijkers van ‘Massa is Kassa’ zijn het gewend geraakt: de stormachtige liefdesavonturen van Peter Gillis en zijn dames. Na de tumultueuze breuk met Nicol Kremers waarbij beschuldigingen van ruwe behandeling de ronde deden, lijkt Peter nu zijn hart opnieuw verpand te hebben aan Wendy van Hout. Maar, zoals altijd bij Peter lijkt liefde hand in hand te gaan met commercie.

Zoals velen hebben gemerkt heeft Wendy niet lang op zich laten wachten om in de voetsporen van Nicol te treden. Met een grijns die zelden van haar gezicht wijkt lijkt ze Peter’s hart én zakelijke belangen stevig in haar handen te hebben. De vraag die op ieders lippen brandt: is dit echte liefde of slechts een nieuwe aflevering in de soap die Peter’s liefdesleven heet?

Het lijkt erop dat Wendy en Peter geen kans onbenut laten om een slaatje te slaan uit hun publieke liefdesleven. Wendy’s webshop draait overuren met promoties die door Peter zelf aan de man worden gebracht. Alsof dat nog niet genoeg is waagt Wendy zich nu ook op het muzikale pad. Haar eerste single ‘Meisje van de handel’, een cover die velen al te goed kennen roept gemengde reacties op. Critici en fans zijn het erover eens: Wendy’s vocale kunsten hebben nog een lange weg te gaan.

In een sfeer waar de vonken er vanaf lijken te spatten blijft ex Nicol Kremers niet onopgemerkt. Met een goed getimede sneer heeft ze laten weten wat ze denkt van Wendy’s muzikale debuut. Volgens Nicol is het origineel onovertroffen en lijkt Wendy’s versie nergens naar. Is dit bittere jaloezie, of gewoon een pittige observatie?

Hieronder de beelden:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ik vind de dames allebei niks maar toch zie ik Nicol liever dan de tekening die nu z’n zgn: partner is.

Pure jaloezie.Lekker laten doen is tenslotte van hetzelfde nivo.

😂Humor😂