Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

‘Partyprinses’ Alexia blijkt groot geheim met zich mee te dragen


alexia

Onder de schijnwerpers, maar toch omsluierd door geheimzinnigheid staat prinses Alexia ook bekend als de ‘Partyprinses’ van Nederland. Tijdens het recente jaarlijkse koninklijke fotomoment, waarbij royaltykenner Rick Evers aanwezig was bleek wederom hoe gesloten de prinses is over haar privéleven. De avond daarop deelde Rick zijn frustraties in het tv-programma ‘De Oranjezomer’. “Je verwacht toch dat ze iets persoonlijks deelt iets echts, maar vraag dat maar niet aan Alexia,” klaagde hij.

De prinses die inmiddels een bekende verschijning is tijdens publieke koninklijke aangelegenheden lijkt de kunst van het ontwijken van directe antwoorden goed onder de knie te hebben. “Wat ga je doen in Groningen? Heb je plannen?” vroegen de nieuwsgierige presentatoren tijdens het interview. Alexia’s antwoord was ontwijkend en nonchalant: “Ik weet het nog steeds niet.”

Maar de titel ‘Partyprinses’ blijft haar achtervolgen een beeld dat zij zelf niet volledig erkent. Rick die zich tussen de fijne lijntjes van royaltyverslaggeving beweegt, voegde daaraan toe zij het enigszins geheimzinnig: “Ze is gek op jongens.” Dit detail hoewel vaag voedde de nieuwsgierigheid van presentatoren en publiek.

Hieronder de beelden:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties