Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Chaos bij Rechtbank: Ali B van de Trap Geduwd door de pers


De entree van Ali B bij de rechtbank deze ochtend was een waar spektakel. Een zee van camera’s en vragen overspoelden hem zodra hij voet zette buiten de veilige parkeergarage waarbij RTL Boulevard-verslaggever Aran Bade zich ontpopte tot de frontman van de pershongerige meute.

“Ali, goedemorgen, vind jij jezelf een seksueel roofdier?” De vraag van Aran was direct en onverwacht scherp. Ali, zichtbaar overrompeld door de directheid, probeerde de drukte te managen. “Wow, wow, wow, even ontspan je, even een beetje naar achteren. Mag ik een beetje ruimte?” smeekte hij terwijl hij zichzelf bijna aan de rand van een trap bevond.

“Vind jij jezelf een seksueel roofdier?” herhaalde Aran onverstoord. Ali’s reactie bleef consistent, zoekend naar ademruimte binnen het mediageweld: “Luister, je krijgt antwoord op al je vragen. Wil je me een beetje ruimte geven?” Zijn verzoek om fysieke en figuurlijke ruimte bleef onbeantwoord, terwijl hij de journalisten verzocht achteruit te stappen. “Jongens, kunnen jullie een klein beetje naar achteren alsjeblieft? Ik sta op het randje. Als ik zeg dat ik antwoord geef op alle vragen… Ik vraag het vier of vijf keer.”

Hoe gaat het met hem? Ali’s antwoord was een mengelmoes van gevoelens. “Gemengde gevoelens. Ik zat er lekkerder in voordat jullie me van de trap af duwden, snap je?” De ervaring had duidelijk een diepe impact op hem gelaten, terwijl hij reflecteerde op de afgelopen twee en een half jaar van stilte.

“Superveel vragen, bro. Ik heb 2,5 jaar m’n mond gehouden, ik mag eindelijk praten, ik ga het echt doen, maar het gaat niet werken als je de hele tijd rapatapatap. Relax, bro,” uitte Ali zijn frustratie over de interruptieve aard van de pers.

De pijnlijke realiteit van de situatie kwam naar voren toen Ali sprak over het gebrek aan mediation en de plotselinge verandering in perceptie na de beruchte BOOS-aflevering. “Het komt voor mij als een soort donderslag bij heldere hemel. Eigenlijk is hun kijk op mij vooral veranderd na de BOOS-aflevering,” bekende hij.

Toen Aran hem voor de laatste keer vroeg naar het label van seksueel roofdier, was Ali’s antwoord nuchter: “Ik weet niet wie dat heeft gezegd.”

Hieronder de beelden:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ach; ik vind het wel zielig dat de pers hem zo op z’n huid zit. NOT! Ali B kan nu ook eens meemaken dat hij net als zijn slachtoffers machteloos is. Ik denk trouwens wel, dat hij veroordeeld gaat worden, omdat hij geen lid is van de De Mol-clan.

Toch komt hij denk ik ook niet uit de makkelijkste familie met de oom die zo ontzettend kwaad was op de documentaire.

Ja je verandert iemand zijn energetische bescherming met verkrachting. Dat is verre van goed:(:(.

En altijd dat toontje van hem op het podium,Wie is hier fokkin de Baas in zijn microfoon.