Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Ali B’s rechtszaak op Zijn Kop: Onverwachte Getuige Meldt Zich met Schokkende Informatie


ali-b

Het drama rondom Ali B neemt een onverwachte wending. Terwijl de ogen van heel Nederland op hem gericht zijn tijdens de rechtszaak waarin hij beschuldigd wordt van ernstige misdrijven heeft zich plotseling een nieuwe getuige gemeld. Een telefoontje op de valreep zou de loop van de strafzaak compleet kunnen veranderen.

Ali B bekend van zijn rapcarrière en zijn rol als coach bij The Voice of Holland, staat in de beklaagdenbank voor beschuldigingen van verkrachting en aanranding van Naomi een jonge vrouw van 20 jaar oud. Dit zou plaatsgevonden hebben tijdens een schrijverskamp in Heiloo geleid door Ronnie Flex. Ali heeft toegegeven dat hij seksuele contacten had op dat kamp, maar ontkent stellig dat er sprake was van dwang of misbruik.

Gisteravond net toen het Openbaar Ministerie zich opmaakte om een strafeis te formuleren kwam er een telefoontje van een vrouw die beweerde belangrijke informatie te hebben over de bewuste nacht. Deze nieuwe getuige heeft een aangrijpend verhaal gedeeld: ze beweert dat ze die nacht een huilend meisje op straat in Heiloo heeft gevonden en haar naar het station heeft gebracht. Dit meisje zou de getuige verteld hebben dat ze was aangerand en verkracht.

De plotse wending heeft de rechtbank ertoe bewogen de zaak tijdelijk te pauzeren. De getuige zal vandaag in een besloten zitting gehoord worden om 13:00 uur in een poging meer duidelijkheid te krijgen over haar verklaring. De recherche heeft al een gesprek met haar gevoerd en het Openbaar Ministerie twijfelt; de beschrijving die de getuige geeft van het meisje komt namelijk niet overeen met die van Naomi, maar het is wellicht een ander slachtoffer van Ali B.

Ali B’s frustratie over het onverwachte uitstel kwam tot uiting in de rechtszaal. Zichtbaar aangeslagen en woedend over de nieuwe ontwikkelingen riep hij uit: “Ik ben moe!” terwijl hij krachtig op de tafel sloeg, een teken van zijn groeiende ongeduld en stress na 2,5 jaar wachten op een uitspraak.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Deze verkrachter dient minimaal TBS te krijgen.
Echt alle streken uit zijn Murken mouw doet die tot aan huilen toe en hij is zo moe.
Ja toen die zo G**L was die niet moe om die weerloze slachtoffers aan te randen.

Heel twijfelachtig dese vrouwen. Meeste hebben een korte relatie met hem gehad & vonden het jammer dat het niet meer werd.
En wel zg verkracht zijn ineens, maar wel leuke appjes sturen met hartjes erin & zeggen hoe leuk het was.
Ook Elle van Dam, zij zijn altijd vrienden gebleven. En nu ineens deze aantijging..