Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Harry Mens zegt ‘ja’, Marianne zegt ‘nee’: Wie spreekt de waarheid over hun relatie?


marianne

Ondanks het feit dat Harry Mens en Marianne Timmer samen op diverse sociale aangelegenheden gezien zijn hand in hand, waaronder een intiem lunchmoment bij het chique Hotel de L’Europe en een gezellige Koningsdag spreekt Marianne klare taal over de aard van hun relatie.

Harry Mens liet op Radio 538 ontvallen dat hij en Marianne een relatie hadden. “Het is nog heel pril, maar we zien wel waar het schip strandt,” liet hij optimistisch weten. Hij voegde er zelfs aan toe dat zij regelmatig de dag samen starten via FaceTime.

Echter Marianne Timmer zet snel een streep door deze romantische gedachten. In een reactie aan RTL Boulevard ontkracht ze alle speculaties: “Wat mij betreft is het puur zakelijk,” verklaart ze stellig. Ze beschrijft hoe een ogenschijnlijk onschuldige pose op de rode loper met Harry tot wilde speculaties heeft geleid. “Toen men ons vroeg wat onze relatie was, grapte ik dat ik hem schaatsles gaf. Dat is blijkbaar uit zijn context gehaald.”

Harry zegt dat Marianne liegt over de situatie en toont zich bezorgd om Marianne’s welzijn onder het gewicht van de publieke aandacht. “Ik wil haar niet te veel pijn doen. Ik wil ook dat zij blij blijft,” meldt hij bezorgd. Hij benadrukt dat zowel hij als Marianne familie hebben die ook moeten wennen aan de voortdurende schijnwerpers op hun leven.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Zij liegt, hand in hand over dw rode loper! Zij had het graag nog stil willen houden & hij is trots om nog zo’n ‘jong ding’ te kunnen scoren.