Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Wendy van Dijk ziet er heel slecht uit, gaat niet goed


Wendy-van-Dijk

In de grijze schaduwen van de dagelijkse drukte kan zelfs een ontspannen koffiemomentje abrupt verstoord worden door de klik van een camera. Wendy van Dijk die na een lange ziekteperiode van haar dochter langzaamaan de draad van haar werkzaamheden weer oppakt werd recent het doelwit van een scherpogende paparazzo. Fotograaf Reni van Maren legde haar vast in een onbewaakt moment.

Het was een schokkende aanblik: de foto’s tonen een Wendy die verre staat van de glamour die de rode lopers gewend zijn. Geen sprankelende verschijning bijgestaan door de magische handen van visagist Mari van de Ven, maar een vermoeide, bijna onherkenbare versie van de geliefde SBS 6-presentatrice.

Waar was Wendy te vinden? Schuilend op het terras van een hartsvriendin zoekend naar een moment van troost in de vorm van een omhelzing. Maanden van spanning en onzekerheid door de ziekte van haar dochter hebben duidelijk hun sporen achtergelaten, zoals de ongenadige lens van de paparazzo vastlegde. De Weekend ligt nu in de winkels.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties