Het laatste showbizz nieuws

Maxime Meiland, Shownieuws

Gordon steunt Ali B, maar Maxime Meiland is woest over lage straf van 3 jaar


maxime meiland

Gordon heeft op zijn Instagram account zijn zorgen geuit over de behandeling van Ali B in de media en het strafrechtssysteem. Hij betoogt dat Ali B niet alleen een dader is, maar ook slachtoffer van wat hij noemt een “trial by media”. Volgens Gordon is het imago van Ali B onherstelbaar beschadigd: “Zijn naam is door het slijk gehaald en zijn carrière is effectief beëindigd.” Hij stelt dat de voortdurende media-aandacht het leven van Ali B heeft veranderd in een publieke schandpaal.

Gordon vraagt zich af of een traditionele gevangenisstraf de juiste aanpak is voor iemand die zo prominent in de openbaarheid staat. “Moeten we een man die zo bekend is echt opsluiten of is een enkelband en huisarrest niet een beter alternatief zodat hij bij zijn kinderen kan blijven?” vraagt hij retorisch. Hij benadrukt de noodzaak van therapie in plaats van gevangenisstraf en stelt dat dit niet alleen Ali B maar ook zijn gezin ten goede zou komen dat volgens hem al onder enorme druk staat.

Verder kritiseert Gordon de beslissing van het Openbaar Ministerie door te vragen of ze niet een meer humane aanpak hadden kunnen overwegen die minder schadelijk zou zijn voor het gezin van Ali. “Wat is het nut van nog meer leed toevoegen aan een gezin dat al op de rand van instorten staat?” vraagt hij uitdagend.

Maxime Meiland vindt daarentegen dat de straf die tegen Ali B geëist is veel en veel te laag is. Maxime zegt daar het volgende over: “Drie jaar? Nog veel te weinig. Het is echt treurig om de reacties van mensen te lezen. Nog steeds zo veel slutshaming. Deze man is een arrogant monster. Het wordt tijd dat de slachtoffers als SLACHTOFFERS worden gezien in plaats van dader!”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Alsof Nederland zit te wachten op de mening van medenarcisten zoals Gordon en een Meiland
🤮 Sorry Loes, kan jij ook niets doen. (of toch wel ?)
Het enige wat je m.i. kan doen is dit soort figuren geen aandacht meer schenken.
Maar daar maak je andere narcisten weer boos mee, helaas.

Max zal wel bff zijn met Jill, allebei perfecte toneelspeelsters.😝