Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Jack van Gelder compleet afgekraakt door Marcel van Roosmalen


Jack-van-Gelder

In de bruisende wereld van Nederlandse talkshows maakt Jack van Gelder golven, niet alleen door zijn populariteit bij de kijkers van Hélène Hendriks’ talkshow, maar ook door de verdeeldheid die hij zaait met zijn politieke standpunten. Hoewel hij bij sommigen in de smaak valt roept zijn steun aan de PVV heftige reacties op vooral van de progressieve kant. Marcel van Roosmalen, een bekende mediacriticus, laat geen spaan heel van Jack tijdens zijn radiocolumn op NPO Radio 1.

“Hij is het volk geworden. Hij stemt PVV en denkt dat Nederland Europees kampioen wordt. Niemand houdt zoveel van Nederland als Jack van Gelder en andersom houdt Jack van Gelder ook heel erg van Jack van Gelder,” sneert Marcel, waarmee hij zowel Jacks zelfliefde als zijn politieke keuzes op de korrel neemt.

“Jack van Gelder stemt PVV, juist omdat hij tegen discriminatie is. Als je lang over dat statement nadenkt, klopt het. Het is juist logisch,” vervolgt Marcel, waarbij hij de schijnbare tegenstrijdigheid van Jack’s positie belicht.

Marcel beschouwt Jack als een symptoom van een groter sociaal verschijnsel: “Jack van Gelder is slechts het kopje van de puist de slurf van de olifant. Hij is slechts één van de uiers: je hoeft er maar aan te trekken en er spuit melk uit.”

Hij vergelijkt Jack verder met een milieuprobleem: “Jack van Gelder is PFAS je kunt er wel tegen zijn, maar het zit overal in.”

Over Jacks aanwezigheid op televisie is Marcel duidelijk: “Moet dat op televisie? Liever niet, maar het mag wel.” Hij gelooft niet dat het verwijderen van Jack van de buis een oplossing biedt, aangezien het probleem dieper ligt: “Je kunt Jack van Gelder wel neerslaan, maar dan staat er weer ergens een nieuwe op. Er zijn steeds meer mensen die zonder kennis van zaken overal over mee willen praten.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Het grote publiek kent Jack van Gelder van ‘Ter Land, ter zee en in de lucht’, 32 x “Dennis Bergkamp” tijdens WK1998 en de laatste tijd in Oranjezomer, waar hij uit de kast komt als PVV-stemmer en janker over het NL – XI-tal. Nu denkt hij in zijn overmoed, dat hij – net als Johan Derksen – over alles en iedereen kan meepraten. Dat is mogelijk, maar dat levert heel veel irritaties op bij het publiek. Hij valt namelijk door de mand in verband met zijn weinige kennis van zaken. Dus: weg met die vent!

Ik zie en hoor Jack graag . Mooi laten blijven !!!

Gossie helemaal gepikeerd omdat jij als linkse rakker hoort dat Jack pvv gestemd heeft. 😂
Is ineens alles niet goed aan hem.
Maak je niet zo druk!😆
Hij scoort goed als sidekick.😉🤪

Alsof Marcel een helder licht is.🙄🤣😬
Jaloers dat Jack nog zo goed scoort????