Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Wilfred Genee moet zich diep schamen voor de dramatische kijkcijfers met zijn nieuwe programma


bas_wilfred

De hype rondom het EK Voetbal lijkt nog ver te zoeken, maar SBS 6 gooit alles in de strijd om er wat van te maken. Met “Vandaag Inside Oranje Quiz” prominent op de buis probeert Wilfred Genee de voetbalfans nog verder op te zwepen waarin hij niet alleen voetbalvragen stelt, maar ook trivia over zijn eigen show naar voren brengt.

Volgens Victor Vlam een tv-criticus die geen blad voor de mond neemt, is de “Vandaag Inside Oranje Quiz” een nieuw dieptepunt in de Nederlandse televisiegeschiedenis. “Dit is het meest treurige programma dat ik in tijden heb gezien. Het is ronduit schokkend hoe armoedig dit is,” aldus Vlam in zijn recensie. Hij noemt het een voorbeeld van “buurthuistelevisie” met belabberde fragmenten en trivia die niemand boeit zoals de naam van Johan Derksen’s hond.

De kijkcijfers ondersteunen Vlam’s kritiek, want volgens de cijfers van kijkcijferexpert Tina Nijkamp heeft de quiz een miserabele start gehad met slechts 245.000 kijkers. “Dat zijn cijfers die zelfs de regionale omroep niet zou willen,” merkt Nijkamp op. Voor Wilfred en zijn team is dit een harde klap aangezien deze cijfers zelfs lager zijn dan een concert ter ere van 75 jaar Keukenhof dat meer kijkers trok.

Gelukkig is er voor Genee en co nog enig succes te bespeuren met “Vandaag Inside Oranje”, dat om 23.00 uur nog een respectabele 881.000 kijkers trok was goed voor 20,1 procent marktaandeel. Dit is een aanzienlijke verbetering ten opzichte van de normale uitzendingen van Shownieuws op dat tijdstip.

Ondanks de teleurstellende prestaties van de quiz houdt SBS 6 de moed erin, terwijl Victor Vlam en andere critici scherp blijven in hun beoordelingen. Hoe dit zich zal ontwikkelen gedurende het EK is nog maar de vraag.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Wilfred Genee verdient beter dan zo’n lullig quizje.
Je moet er vanuit gaan dat de Oranjegekte pas toeslaat
als het Nederlands XI-tal in de halve finale komt.

Genee …..gladjakker eerste klas!!!

Alles voor geld!🙄🤣
Maakt dat pruilmondje niks uit als het maar casht & hij niet teveel bij zijn vrouw hoeft te zijn.😉😂

Laatst bewerkt op 3 maanden geleden door Suus