Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Leontine Borsato denkt nog steeds dat Marco Borsato onschuldig is


Leontine-Borsato

Op het zonovergoten eiland Ibiza laadt Leontine Ruiters de batterijen op met haar drie kinderen, terwijl ze nostalgisch terugkijkt op tijden die eens waren, maar niet langer. Met geen woord rept ze over Marco Borsato de vader van haar kroost, tijdens deze momenten van herinnering.

In een post op Instagram deelt Leontine een sprankje van haar vakantiegeluk: “Wat een rijkdom om dit soort avonden te beleven met m’n kids…”, terwijl ze geniet van de Spaanse avondlucht. Ze en haar kinderen Luca, Jada en Senna bezoeken Cala Carbo, een strand dat blijkbaar een speciale plaats in hun harten heeft veroverd.

Op Vaderdag een dag die normaal gesproken in het teken zou kunnen staan van hun vader kiest Leontine er echter voor om terug te denken aan persoonlijke momenten zonder expliciete vermelding van Marco. Een subtiele keuze die spreekt van veel tussen de regels door.

Leontine blijft echter niet ver van controverse. Op dezelfde dag kritiseert ze scherp de roddelkanalen die haar ex-man zo vaak als onderwerp van gesprek hebben gehad. Ze deelt een foto van het boek ‘Juice’ van Heleen van Royen, en schrijft: “Een spannend, sexy en makkelijk leesbaar boek die gebaseerd is op de juicekanalen van tegenwoordig en waar goed in wordt weergegeven hoe pijnlijk en soms zelfs desastreus juice kan zijn. Of de roddel nu waar is of totaal uit de mouw is geschud.”

Hoewel ze Marco niet direct verdedigt, lijkt haar post een zachte steunbetuiging aan zijn adres in deze tijden waar hij nog steeds wacht op een gerechtelijke uitspraak over beschuldigingen van ontucht die zijn leven op zijn kop hebben gezet. Advocaat Geert-Jan Knoops, verbonden aan Marco liet onlangs los dat deze zaak waarschijnlijk pas in 2025 behandeld wordt.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Waarschijnlijk komt de bodem van haar portemonnee in zicht. 🤑
Heeft iets weg van een deur en een kiertje ……..
Blijft een misselijk mokkel. Jammer.

Hoe naïef!
Jij blijft zwijgen & achter die foute man van je staan. Alles voor je gratis villa & onkosten. Slim zo snoert hij je de mond.
Maar het OM heeft al gesproken. Dus karma volgt in 2025!