Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Sonja Bakker laat haar moeder stikken, geeft haar geen rooie cent


Sonja-Bakker

Sonja Bakker eens bekend als de dieetgoeroe van Nederland is tegenwoordig verwikkeld in persoonlijke en professionele controverses die de schijnwerpers blijven zoeken. Haar moeder Abeltje Boerstra, doet opvallende uitspraken in de media die de gemoederen bezighouden.

In een onthullend interview met weekblad Weekend spreekt Abeltje Boerstra openhartig over haar relatie met Sonja, die verre van warm en deelend is. “Nee, ik heb nooit mogen delen in haar rijkdom,” verklaart Abeltje, terwijl ze beschrijft hoe een zeldzaam bezoek aan Sonja’s huis op Ibiza haar enige moment van nabijheid was. “Eén keer, en dat was ook gelijk de laatste keer, mocht ik naar Ibiza komen en in haar huis slapen. Dat was het, ik heb nooit meegedeeld in haar vermogen.”

De verhoudingen werden nog meer gespannen toen Sonja trouwde zonder haar moeder daarbij uit te nodigen. Abeltje deelt haar verdriet: “Ik had mijn koffertje al gepakt om naar Ibiza te gaan. Maar nee, ik werd niet uitgenodigd.” Dit moment van afwijzing was blijkbaar zo pijnlijk dat Abeltje fysiek ineenzakte van verdriet.

Abeltje heeft de hoop op een herstelde relatie opgegeven wat blijkt uit haar resolute woorden: “Ze mag binnenkomen, maar een relatie zit er niet meer in, daarvoor is er te veel gebeurd. Ik kies nu voor mezelf.” Ze benadrukt de noodzaak om haar eigen welzijn voorop te stellen na jaren van emotionele strijd: “Anders gaan we toch weer op een dag naar die ouderverstoting. Ik ga mezelf niet in allerlei bochten wringen om die verstandhouding goed te houden. De koek is op.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Als een moeder bij de media klaagt dat ze geen cent krijgt, dan is duidelijk wat voor soort moeder ze is.

Ze is niet eens therapeute maar psycho sociaal hulpverlener.
Ze gaf privé info over haar dochter bloot in meerdere interviews en mist enige vorm van zelfreflectie. Er is geen sprake van ouderverstoting, dit is zelfbescherming van dochter Sonja tegen een moeder die in elk geval tot twee keer toe, zeer vertrouwelijke info over haar naar buiten bracht om zelf in de spotlights komen te staan.
Daarnaast misbruikt ze de naamsbekendheid van Sonja om haar eigen boek te promoten en het opwekken van medelijden door Sonja zeer negatief af te schilderen en de overleden ex man als narcist af te schilderen.
Zelf geen ze nooit in therapie, want ze meent dit niet nodig te hebben.
Dieptriest om je privé zo te grabbel te gooien in een boek, waar de zienswijze van de (klein) kinderen m.b.t. de vader/ opa van Sonja en de andere kinderen volledig ontbreekt.
De mening van haar broers missen eveneens.

En alweer een boek waar er niet veel op zullen zitten te wachten😤. Stekte Abeltje met zo iemand in je familie.🌸

Elk verhaal heeft twee kanten, ik vind dit echt niet kunnen van die moeder en ik ben geen fan van Sonja Bakker.

Ben ik helemaal met je eens Simon🤬