Het laatste showbizz nieuws

Jutta Leerdam, Shownieuws

Jutta Leerdam bijna naakt in paradijselijke shoot met Jake Paul


Jutta-Leerdam

De Nederlandse schaatskoningin Jutta Leerdam blijft de aandacht trekken, zelfs ver buiten de ijsbaan. Haar nieuwste escapade? Een gewaagde fotoshoot op de zonovergoten stranden van Puerto Rico, vastgelegd door niemand minder dan haar levenspartner de Amerikaanse internetberoemdheid Jake Paul.

Het paar dat momenteel een tropische vakantie geniet heeft hun liefdesavonturen vastgelegd in een serie foto’s die Jake op zijn Instagram heeft gepost. In één opvallende afbeelding is Jutta bijna zonder kleren te zien poserend op het zachte zand van Puerto Rico. De reacties op deze foto waren overweldigend positief, met fans die niet schromen om hun bewondering voor Jutta’s figuur uit te spreken. “Zo, die billen!” merkt een volger op, terwijl een ander toevoegt: “Wauw, wat is ze mooi!”

Deze ophef heeft ook de speculaties over hun relatiestatus weer aangewakkerd. Veel van Jake’s volgers vragen zich af wanneer het paar eindelijk de knoop doorhakt. Vorig jaar al voedde Jake de geruchtenmolen door tijdens een interview met Shownieuws zijn intenties duidelijk te maken. Gevraagd naar zijn toekomstplannen met Jutta, antwoordde hij resoluut: “Om te gaan trouwen.” Hoewel Jutta nog steeds wacht op een huwelijksaanzoek, hinten deze recente ontwikkelingen dat er mogelijk snel verlovingnieuws aankomt.

Hieronder de foto’s:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Wat een leuk verliefd stel zijn Ze toch .
Jake Paul is een mazzelpik met Jutta.
En Jutta een bofbips met Jake Paul.