Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Dochter Ruud Gullit met spoed opgenomen in het ziekenhuis


Ruud-Gullit

Joelle Gullit de dochter van de voetballegende Ruud Gullit en glamourdiva Estelle Cruijff liet een bommetje vallen over haar dramatische vakantie-ervaring. Met een cocktail van angst en ontreddering deelde ze in een hartverscheurende video dat haar vakantie abrupt onderbroken werd door een spoedbezoek aan het ziekenhuis. “Het voelde letterlijk alsof ik doodging”, onthult Joelle met een bezorgde blik.

De vakantiepret veranderde in pure horror toen Joelle voor het eerst werd overvallen door een paniekaanval. “Ik belandde plotseling in het ziekenhuis, maar nee, er was geen sprake van een ongeluk of iets dergelijks. Dit monster dook op uit het niets”, legt ze uit. De beschrijving van haar aanval is ronduit schokkend: “Ik kon niet ademen, mijn hart leek uit mijn borst te willen springen en mijn lichaam trilde oncontroleerbaar… Een volledige meltdown.”

De aanvallen hielden niet op bij deze ene keer. “Sinds die eerste, meest angstaanjagende paniekaanval, heb ik het bijna dagelijks meegemaakt, soms zelfs twee keer per dag”, deelt Joelle, zichtbaar aangedaan. Deze episodes van pure angst gooien haar leven overhoop vooral omdat ze nu angstig is om alleen te zijn. “Het meest beangstigende is dat ik bang ben geworden om iets alleen te doen zonder mijn moeder naast me.”

Dankbaar voor de steun van haar moeder, maar vastbesloten om haar onafhankelijkheid terug te winnen, zoekt Joelle naar manieren om haar angst te beheersen. De dokters schreven haar Xanax voor een medicijn tegen angst en ze heeft ook haar toevlucht gezocht tot meditatie-apps in een poging om de chaos in haar hoofd te beteugelen.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Wat minder lachgas ballonnen gebruiken.
Dat tast je kop aan.