Is Maxime Meiland zwanger van derde kindje?

maxime-meiland

Maxime Meiland zet de geruchtenmolen flink op gang met een recente foto op haar Instagram waar ze pronkt voor een sierlijk Frans chateau. Onder haar volgers borrelt de speculatie op: zou Maxime zwanger zijn van haar derde kindje? De foto en haar bloesje dat suggestief naar voren staat voeden deze nieuwsgierigheid.

De familie Meiland bekend van hun avonturen in ‘Chateau Meiland’ zijn momenteel op een pittoreske reis door Frankrijk met hun camper, opnames makend voor het nieuwe seizoen van hun show. Terwijl de exacte bestemmingen van de Meilandjes nog in nevelen zijn gehuld zorgt Maxime’s recente post voor flink wat opschudding onder haar volgers.

Reacties stromen binnen onder de charmante foto van Maxime. “Zwanger?” vraagt een volger direct. Een ander beaamt: “Dat dacht ik ook.” Tegengeluiden suggereren dat haar kledingkeuze voor de illusie zorgt. “Het blouseje staat naar voren!” merkt een ander op. Toch zijn veel fans overtuigd: “Zwanger inderdaad.”

De geruchten worden extra gevoed doordat Maxime onlangs een reactie likete die suggereerde dat baby nummer drie op komst is. “Aankondiging baby nummer 3 binnenkort”, schreef een volger bij een romantische foto van Maxime en haar partner Leroy.

In een openhartig moment vorig jaar deelde Maxime al dat ze haar spiraal had laten verwijderen en geen gebruik maakte van andere vormen van anticonceptie. “Ik gebruik geen andere anticonceptie”, onthulde ze in een interview met weekblad Story, “dat deden mijn oma en moeder ook nooit.” Over haar en Leroy’s bereidheid om een derde kind te verwelkomen zei ze: “Maar als het gebeurt, is het welkom.”

Zo blijft de vraag hangen in de lucht met Maxime’s Instagram als het toneel van speculatie en zwangerschapsgeruchten. Wordt dit het begin van een nieuw hoofdstuk voor de Meilandjes? De tijd zal het leren en tot die tijd houdt Maxime de gemoederen bezig.

Hieronder de foto:

Deel deze juice!

Geschreven door Loes Smoezenpoes

Onze roddeldiva met een naam die net zo mysterieus klinkt als de verhalen die ze opduikelt. Met een talent om schandalen op te snuiven, heeft Loes het roddelcircuit meer kleur gegeven dan een lama op een rode loper. Als ze niet bezig is met het schrijven over de vermeende affaires van bn'ers, verzamelt Loes cactussen en kun je haar vinden in het park waar ze eenden voert met glutenvrije broodkruimels.

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties