Sander Schimmelpenninck: ‘Verwijder Memphis Depay uit Oranje om idiote haarband!’

memphis

In de kleurrijke wereld van het Nederlandse voetbal zorgt de witte haarband van Memphis Depay voor een stroom van meningen en kritiek, maar niemand is zo uitgesproken als Sander Schimmelpenninck. De opinieschrijver heeft in zijn laatste podcastepisode een uitgebreide tirade gehouden over dit accessoire van Depay.

Het is geen geheim dat de haarband van Depay aanvankelijk veel wenkbrauwen deed fronsen, maar heeft zich nu ontpopt tot een waar modestatement. Zelfs de sportwinkels melden dat de witte haarbanden niet aan te slepen zijn. Echter, na een massale stortvloed aan kritiek tijdens zijn eerste verschijning met de haarband, koos Depay ervoor om in de volgende match zijn rugnummer en de tekst ‘Who cares’ op de band te zetten. Dit was duidelijk een reactie op de aanhoudende kritiek.

Tijdens zijn podcast met Jaap Siewertsz, spuwt Schimmelpenninck zijn gal over wat hij de ‘witte diadeem’ noemt. “We moeten het echt hebben over die haarband van Memphis… Het voetbal wordt erdoor overschaduwd,” benadrukt Siewertsz. Schimmelpenninck gaat nog een stap verder: “Het is een grote middelvinger naar de teamgeest. Je hoort in het team op te gaan niet met zo’n modeaccessoire te paraderen alsof je boven het team staat.”

De opiniemaker heeft een radicale oplossing voor het ‘probleem’ Depay: “Zet Weghorst maar in de aanval, dan maken we tenminste minder goals, maar zijn we wel een team. En wat Depay betreft, flikker hem maar uit het Nederlands elftal!” Deze heftige uitspraak heeft al voor veel opschudding gezorgd.

De reacties op Schimmelpenninck’s uitlatingen variΓ«ren van instemmend tot kritisch. Veel luisteraars van de podcast vragen zich af of het echt nodig is om iemand om zijn haarband uit het nationaal elftal te zetten, terwijl anderen het eens zijn dat voetbal puur om het spel moet gaan, en niet om modeverklaringen.

Bekijk de beelden hieronder:

Deel deze juice!

Geschreven door Benny Paparazzo

Benny is berucht in het roddelwereldje en staat bekend om zijn scherpe blik en nog scherpere pen. Deze meester van het roddelambacht diept de sappigste verhalen op met een vasthoudendheid die menig beroemdheid doet sidderen. Benny's artikelen zijn doorspekt met bijtende humor, en zijn pen lijkt soms gedoopt in azijn.

Abonneer
Laat het weten als er
10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Lekker stel..Sander en Ozempic Jaap zonder nek. Al zet hij de hoed van Huggy Bear op, zolang hij het zelf leuk vind en z’n werk goed doet. Who cares..behalve Sander en Jaap zonder nek dan.

Pleur onmiddellijk op Sander; schoenmaker houd je bij de leest…heeft
ie nou plotseling ook verstand van voetballen of is ie sec publieksgeil!!!

dat laatste.

Maak je niet zo druk over een haarband. Onbegrijpelijk dat je je daar aan stoort

Wat een gelul om een haarband mensen aub zeg. Waar hebben we het over. Mensen die duidelijk niets te doen hebben met hun tijd.

Volgens mij is het gewoon zo een zweetband om het eventuele zweet uit zijn ogen te houden.Dus wat is hier verkeerd aan ?????

Niets, maar iedereen wil weer wat te zeiken hebben.
Hoe lang woon je al in Nederland Cisca ?

Kees, toen plassen pissen werd is het gezeik begonnenπŸ˜‰En dat is al heel lang geleden en wordt alleen maar erger.

πŸ˜‚πŸ‘

Daarom heeft onder andere ook de sport een occulte oorsprong. Mensen worden verblind, gaan er toch in mee, brengt mensen in vervoering. Alles wat dan ermee te maken heeft.

Kijk altijd laatste tien minuten, niet meteen de 1e wedstrijd, maar vanaf wedstrijd 2-3 bijvoorbeeld.

Emoties voelen schijnt het te zijn he en verbinding voelen. Slim bedacht. En misschien denken dat je zelf ook beweegt hihi:).