Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Ali B Verward en Schreeuwend midden op straat aangetroffen: ‘Ik Ben Onschuldig’


ali-b

De zaak tegen Ali B heeft ongekende aandacht gekregen in de media. Heel Nederland heeft kunnen zien hoe de voormalige rapper snotterend en stotterend zichzelf staande probeerde te houden in de rechtszaal. Bouali wordt verdacht van twee verkrachtingen en twee aanrandingen, met in totaal drie slachtoffers, onder wie zangeres en actrice Ellen ten Damme. Hoewel Ten Damme geen aangifte heeft gedaan, heeft het OM haar verklaring wel meegenomen in de aanklacht. Op 12 juni 2024 begon de behandeling van deze strafzaak bij de rechtbank Haarlem. Het OM eiste op 14 juni een gevangenisstraf van drie jaar.

De spanning rondom de uiteindelijke uitspraak is te snijden, want het kan nog alle kanten op gaan. Veel mensen geloven in de onschuld van de rapper en denken dat beide partijen de incidenten anders hebben ervaren. Anderen zijn ervan overtuigd dat de rapper schuldig is, gezien het aantal aangiftes tegen hem. De uitdrukking ‘Waar rook is, is vuur’ wordt vaak gebruikt in dit geval.

Waar het schip voor Ali zal stranden, ligt in de handen van de rechters. Wat vrijwel zeker lijkt, is dat zijn televisiecarrière voorgoed voorbij is. Op Dumpert zijn nu hele grappige beelden verschenen van Ali die direct na de rechtszaak op straat is gesignaleerd. De rapper maakt een nogal verwarde indruk en loopt te schreeuwen. Voor het gemak is er ondertiteling bijgevoegd.

Hieronder de beelden:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Die Murk hoorr in een TBS kliniek behandeld te worden.
Vooral de herhaalfactor heeft een deskundige behandeling nodig.

Grappig hoor zoiets doms verzinnen & doen of het Ali B is.
Belachelijk, dit is zwart maken om hem te gallen.
Ik heb niks met die gast, maar dit slaat nergens op dit domme artikel.

Nee, dit is humor. Iedere gek ziet dat het AliB niet is.

Onzin, velen zien alleen de koptekst of lezen het artikel.

Dat zijn dan vast hele domme mensen.. 🙂