Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Georgina Verbaan niet meer welkom bij Renze na vreselijke hoestbui


Georgina-Verbaan

Het was een opvallend gezicht afgelopen lente: Georgina Verbaan verscheen opeens regelmatig in de talkshow van Renze Klamer. Voor iemand die eerder nauwelijks zonder haar beste vriend Patrick Martens een studio durfde binnen te stappen, is deze plotselinge zichtbaarheid verrassend. Wat dreef de actrice tot deze verandering? Wat speelt er achter de schermen?

Georgina geeft in een openhartig gesprek met Het Parool toe dat het simpelweg om geld gaat. “Ik ben meestal in paniek over of er weer iets nieuws komt of niet. Soms zitten er gewoon hele gaten in mijn agenda, meer dan vroeger ook. En dan ben ik bang of er überhaupt ooit nog iets komt.” Een lege agenda betekent minder inkomsten en dat zorgt voor zorgen. “Mensen denken dat ik heel rijk ben. Maar die drie katten vreten me helemaal kaal!”

Hoewel veel mensen denken dat Georgina het financieel goed voor elkaar heeft, blijkt de werkelijkheid anders. “Nee serieus, ik ben niet arm, maar ik had in coronatijd ook geen inkomsten en toen kwam er wel een belastingaanslag. Daarom doe ik ook presentatieklussen en heb ik een tijdje als sidekick in een talkshow gezeten, bij Renze.”

Maar het avontuur in de talkshow lijkt inmiddels voorbij, toevallig vlak na de veelbesproken hoestbui die Renze irriteerde en waarbij Georgina onverwacht van tafel liep. “Ik weet niet of dat echt iets voor me is. Het gaat altijd zo snel, ik luister veel liever dan dat ik mijn mening geef.”

Hoewel Georgina minder vaak op televisie verschijnt, blijft ze wel actief op X. “Ik probeer er zo min mogelijk te kijken, maar soms denk ik: iemand moet hier toch tussen al die rechtse gekken nog weerwoord geven? Dus dan retweet ik iets van de paar mensen die daar nog wat zinnigs zeggen. Ik was er maanden niet.” Haar zorgen over de toekomst zijn duidelijk: “Ik post af en toe iets, maar ik ga niet meer in discussie. (…) Ik maak me grote zorgen over waar we naartoe gaan. Fascisme ligt op de loer.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

De rechtse gekken hebben wel altijd naar die idioterie gekeken van mw Helwegen de tweede. Facisme ligt op de loer. Nee muts, je baantjes staan op de tocht.

Gossie linkse rakker, wat een onzinnig gebrabbel kan je uitkramen, neem er nog eentje…🍷🍾🥴🤣🍺🥃

Nee de drank laten we aan Sjors over hoor. Die raakt ze wel.

Ik snap sowieso niet wat die daar zit te doen, ze is echt al zo lang een achterhaald soap meisje.